Ha egyezkedek a bankkal, és meg is született a megállapodás, miért küldik rám mégis a végrehajtót?
Figyelt kérdés
Méghozzá rendőrökkel jött, lobogtattam nekik a papírt, az egyik rendőr még vissza is ugatott, hogy ha én így akadékoskodok, intéz egy házkutatást, amin tutira találnak olyat, hogy nekem bajom legyen. Most van félnivalóm? Elmentek, de még a bankot is hívta a végrehajtó, hogy tényleg van-e megállapodás.2014. dec. 9. 12:21
1/2 anonim válasza:
valószínű hogy a bank még nem értesítette a végrehajtókat.
2/2 anonim válasza:
Mert nem a te érdekedben egyeztettek. Mert nem ez az érdekük, ha már elkezdték a folyamatot véghez is viszik. Ha csak nem kapnak más parancsot. Sajnos ez már csak így megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!