Mi a véleményetek a "drogteszt" felvetésének elítéléséről? Politikai propaganda, valós ellenérvek vagy félnivaló?
"A legnagyobb veszélyt pedig az alkohol jelenti"
Nem értem, hogy ezt mire alapozod.
Mi Nemzeti Pályinkás Magyar Nemzeti Magyar Nemzet vagyunk, az alkohollal nincsen semmi probléma!!!!!
A drogok nem úgy működnek, hogy több hónapig is kimutatható a szervezetben?
Egyébként én támogatom valamilyen szinten és nem értem, hogy mi ez a heves tiltakozás ellene. Komolyabban felhördültek az emberek, mint amikor bevezették az egykulcsos adót és társait. Vagy ennyire sok lenne az érintett?
Páran talán félreolvasták a kérdésem! :) (akinek nem inge ne vegye magára)Nem a drogteszt felvetéséről hanem annak elítéléséről kértem véleményt!
Tényleg azért támadják sokan a javaslatot mert az jogsértő és kriminalizáló? Vagy esetleg más bújik meg a háttérben?
Az a probléma, hogy kollektíven bűnösnek tekint pár csoportot, beleértve kiskorúakat is. Az tény, hogy vannak, akik illegális szerekkel élnek, de a többségük nem tartozik bele ezekbe a szűk csoportokba, illetve a teljes népességre viszonyított arányuk is alacsony. A laborok is túlterheltek, ennyi plusz minta elemzése lényegesen eltolná az egyébként fontosak elemzését is.
A tűtől/vértől/fájdalomtól rettegő kisgyerekeknek mivel magyaráznátok a felesleges vérvételeket? Mi lesz az ájulósakkal vagy a legális gyógyszerszedőkkel, akiknél gyakran jön ki fals pozitív? Hol az önrendelkezés joga?
17-es korrekt komment margójára:
A kollektív bűnösség feltételezésén, a kiskorúak bevonásán, és az önrendelkezés jogának megsértésén túl, két további tipikusan cideszes, neokommunista opresszív módszer sejlik fel:
1) észrevettük, kikre vonatkozik? Kiskorúak (talonban), politikusok, és ÚJSÁGÍRÓK. Politikai és médiakontroll a visszaélés explicit tervezetével, egyértelmű.
2) kik fogják felügyelni a vizsgálatokat, azok jogszerűségét, garantáltan koncepciós vonatkozó eljárásait, a kapcsolódó masszív beruházások és tenderek legalitását, a vonakozó jogszabályok alkotmányosságát (bár ez sem jelent már semmit), illetve ellenőrizni és kezelni magukat az eredményeket? Jó reggelt a sötét magyar banánköztársaság éjszakáiban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!