Nőtlenségi adót vezetnének be Tázláron?
Helyi adó nem lesz, de a régi öregek példája alapján a nőtlenségi adót hasznos lenne bevezetni Tázláron – ezt mondta Bán Róbert, a település fideszes polgármestere.
A többi között a falu elöregedéséről beszélt Bán Róbert a napokban rendezett közmeghallgatáson, amit a jövőben akár évente két alkalommal is megtarthatnak Tázláron – értesült a Baon.hu.
Az én egyéni véleményem pedig,hogy hasznos lenne ha a polgármesterek negyed annyi fizut kapnának,amennyit most.
Ha valakinek pedig ilyen egyéni véleménye van az tartsa meg magának.Ugyanis ez szembe megy az emberi jogokkal.
Én nem lennék büszke az ilyenfajta nézeteimre.
"hasznos lenne bevezetni Tázláron – ezt mondta Bán Róbert"
Szövegértés fail, ez csupán az egyéni véleménye.
Nem is gondolnád kétharmaddal milyen könnyen lesz egy idióta egyéni véleményéből törvény, ne adj Isten egy bejegyzés az alkotmányban. (úgy néz ki ez történik éppen a boltok vasárnapi nyitva tartásával kapcsolatban)
Origo oldalról másoltam:Milyen adókat vessen még ki a Fidesz?
Milyen adókat vessen még ki a Fidesz?
Nőtlenségi adó
11%
539
Rollerdíj
4%
192
Habony-adó
18%
872
Alagút-díj
1%
62
Poggyászdíj a BKV-n
7%
333
Levegővételi adó
39%
1873
Hídpénz
6%
308
Pisitesztkiváltó adó
5%
280
Miniszoknyaadó
5%
277
Összesen: 4736
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!