Igaza volt a biztonsági őrnek? Helyesen (előírásszerűen) járt el?
Ma reggel bementem egy bevásárló központba. Vártam valakit, és leültem az egyik kihelyezett kényelmes fotelba. Hátradőltem, közben zenét hallgattam, és olyan kényelmes volt, hogy lecsuktam a szememet, mert még félig aludtam.
Eltelt x idő, valaki kocogtatja a vállam. A biztonsági őr volt. A párbeszéd meg a következő volt:
-Jó reggelt
(kiveszem a fülest a fülemből)
- Tessék, mit óhajt?
-Ne aludjál(!)
- Nem aludtam csak pihentettem a szememet
-Nem nyitok vitát (undorítóan lekezelően) ne aludjál!
Majd sarkon fordult, és köszönés nélkül ahogy jött, úgy ment is.
Tisztában vagyok vele, hogy nem közalvóhely, de nem hiszem, hogy rajta kívül bárkit zavart volna, hogy ott bóbiskolok. Tábla nem egészen tiltotta, hogy ott tilos aludni, szóval akkor ez most hogy van??
Még azt talán meg értettem volna, ha hajléktalant zavar el , de én azért közel sem vagyok az..
"Még azt talán meg értettem volna, ha hajléktalant zavar el , de én azért közel sem vagyok az.."
Ne kezdjünk már itt módszeresen diszkriminálni, ami az egyik embernek tilos az legyen már a másiknak is! Istennek képzeled magad, hogy neked mindent szabad?
Mivel nem kényszerített csak szólt, így igaza volt a vagyonőrnek. Nem tudhatja milyen betegségeket hordozol, vagy mi van a ruhádon (ráadásul elég esős idő van), de nem is az ő dolga eldönteni.
Amúgy ha már vennél valamilyen ÚJ terméket, te is fel lennél háborodva, ha arról kiderülne, hogy használt, piszkos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!