OwnMckendry kérdése:
TB tartozásom van, de nem tudom fizetni. Mit lehet ilyenkor tenni?
Figyelt kérdés
Másfél évvel ez előtt volt utoljára munkám, azóta nem fizettem tb-t mert nem tudtam a tb-ről, 2 hete tudtam meg csak hogy nekem ezt fizetni kellet volna minden hónapban.Ez van lehet jönni a "hát ezt tudni kellet volna" szöveggel, de mivel sehonnan semmi értesítést nem kaptam így fogalmam sem volt róla. Szóval mikor megtudtam hogy egyáltalán létezik ilyen hogy tb, elmentem a NAVhoz utólag is bevallani tartozásom, azóta kaptam csekkeket 100 forint elmaradásról. Igen csak az anyagi helyzetem miatt képtelen leszek nem csak a tartozást, de következő számlákat is befizetni. Nincs semmilyen jövedelmem, nem sikerül el helyezkednem,(Pedig próbálkozom) nem dolgoztam 1 évet így nem kaphattam semmilyen munkanélkülit, se segélyt semmit. Albérletben lakom bátyámmal aki alapérért dolgozik, amit nagy részt a rezsi albi elvisz, így néha a megélhetés is elég problémás. Anyukám nem él velünk, de ő sem keres túl sokat és ők másik albérletet fizetnek. Apámra nem lehet számítani. Jelenlegi helyzetben ha szeretnék sem tudok törleszteni. Mit tudok tenni ez ügyben mégis?2014. dec. 2. 08:15
11/11 A kérdező kommentje:
7/10 egyébként bátyám csak 66 ezer forintot keres, és ketten lakunk az albérletben. Mint mondottam semmi nincs a nevemen, se autóm se semmim nincs. Annyira szeretnék dolgozni, de sosem sikerül. Ha lenne munkám nem aggódnék a tartozás miatt, de így teljesen reménytelen.
2014. dec. 3. 10:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!