Ha a zárt kerítésem belső oldálán ások egy 4 méter mély és 4méter széles gödröt, hogy belessen a betörő milyen büntetésre számíthatok, ha számithatok?
Baromság ilyet csinálni...
Mi van ha egy kisgyerek véletlenül berúgja a labdáját és kitöri a nyakát amikor érte megy? Te soha nem csináltál ilyet gyerekkorodban?
2. és mégis hogy?
3. és ha nem vagyok otthon?
4. nem,én soha nem rugtam labdát a szomszéd bácsi szögesdrótkeritésén túlra.
Ilyen méretű gödörre már építési engedélyt kell kérni, kell tervező, statikus, megfelelő kivitelező. Meg kell oldani a megfelelő kitámasztást, vízelvezetést, már ha nem akarsz egy szép, nagy medencét. Ha elérné a talajvízszintet az újabb probléma, mivel elég nagy területen sülyedést okozhatna a bolygatást.
Összegezve: Többe kerülne, mint az egész házad és ingóságaid.
"...védekező mindent megtett, ami az adott helyzetben elvárható annak érdekében, hogy az általa telepített védelmi eszköz ne okozzon sérelmet."
Ez azt jelenti, hogy ki kell táblázni, hogy "vigyázat, itt egy b*sz*ttmély gödör van", különben lehet, hogy megrónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!