Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit tehetek a postával szenben...

Mit tehetek a postával szenben? Többi lent!

Figyelt kérdés
Sziasztok az lenne a kérdésem feladtam egy csomagot a postán! a csomagot egyszerű levélként adtam fel kaptam róla egy ksi zöld papírt amit ki is dobtam nem ez volt az első csomagom így mindig megérkezett! Ebben az esetben nem! Mit tehetek van valami nyoma a sima levélként feladott csomagnak?! A Postán nem tudnak mit mondani!

2014. nov. 21. 13:26
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha még azt a "kis zöld papírt" is kidobtad, akkor semmi esélyed a reklamálásra. Ajánlott levelet/csomagot, vagy szállítóval feladott csomagot lehet reklamálni, a ragszám alapján tudják keresni.
2014. nov. 21. 13:37
 2/7 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy ez nem segít, de ezért nem szabad kidobni azt a kis papírt.. Azon van egy azonosító ami alapján reklamálhatsz a postán.

Lehet, hogy szerencséd lesz és megkerül, de esélyes hogy benézted, jó kis tanulópénz.

2014. nov. 21. 13:50
 3/7 anonim ***** válasza:
Az ajánlott szelvény birtokában tudnál reklamálni, kártérítést is kérhetnél, de így nem tudsz semmit csinálni. Néha előkerülnek ezek a levelek később. Néha nem.
2014. nov. 21. 14:02
 4/7 anonim ***** válasza:
74%
Alapból sima levélként feladni valamit, amit szeretnénk, hogy meg is érkezzen oltári nagy blődség.
2014. nov. 21. 14:44
 5/7 A kérdező kommentje:
Az is igaz hogy lehet hogy az ilettő átvette csak haszon szerzésből hazudik nekem? azt se tudom bizonyítani ha átvette igaz?
2014. nov. 21. 14:51
 6/7 Andizsuzsi ***** válasza:
100%
Ha egyszerű levélként adtál fel valamit, akkor milyen kis zöld papírt kaptál?
2014. nov. 21. 14:55
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Ajánlott levél volt az, a "zöld papír" alapján gondolom. Azon van a ragszám, az alapján lehet reklamálni. Ha kidobtad, marha vagy, slussz. Kidobod a befizetett csekkszelvényeket is?

Azért érdeklődj a postán, hátha van más módszer is, de ne nagyon reménykedj.

A továbbiakra pedig: alap, hogy mindent ajánlottan adunk fel, mert az bizonyítja a feladást és lehet kártérítést kérni.

Az igazolt átvételhez a tértivevényes megoldást kell igénybe venni.

2014. nov. 21. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!