Ha úgy adom be a felmondásomat, hogy közben táppénzen vagyok, maradhatok betegállományban, vagy az automatikusan megszűnik?
Figyelt kérdés
Pár hétig biztosan nem akadok még dolgozni, de egyszerűbb volt nekem kilépni, mint megvárni, amíg ők rúgnak ki.2014. nov. 15. 02:10
1/2 intrepid válasza:
Megszűnik a munkaviszonyod, vége a táppénznek is, a munkaviszony megszűnésének a napjától. Ezt elkapkodtad. Semmi hátrányod nem lett volna belőle, ha ők szüntetik meg a munkaviszonyodat, kivéve ha fegyelmivel akartak volna kirugni. Annak nyoma marad a papírjaidon.
2/2 A kérdező kommentje:
Nem baj, tulajdonképpen nincs nagy jelentősége... csak volt némi információs kavarodás, egy ismerős állította, hogy a táppénzt adják tovább is. Nekem meg egyrészt marhaságnak, egyrészt szabálytalannak tűnt. Köszi a választ.
2014. nov. 15. 12:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!