Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha a fiam aki 27 eves es...

Ha a fiam aki 27 eves es egyutt el velem, adossaga van akkor azt tolem behajthatjak en hazambol? Nem vagyok kezes.

Figyelt kérdés
allando lakcime van itt.
2014. nov. 11. 18:05
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem ha a ház csak a te neveden van és semmi közöd az adóssághoz.

A bank számára lényegtelen, hol lakik az adós ez akkor lesz lényeges ha tulajdoni része van a házban.

Egyébként meg nem kell félned te nem vagy felelős a fiad adósságaiért ha egyszer semmilyen hivatalos papíron nincs ott a neved, mint kezes vagy adóstárs stb.

Csak azt vihetik el, ami konkrétan a fiad nevén van.

2014. nov. 11. 18:10
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha kiskorától folyamatosan egy háztartásban éltek megszakítás nélkül,és nincs önálló jövedelme,akkor gyorsan tájékozódj jogásznál.Egy biztos,saját ingóságát elvihetik,de ez nem jellemző.
2014. nov. 11. 18:25
 3/3 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom, hogy ami a saját tulajdonú házadban van ingóság, az mind a tied. Nem vihetnek el semmit, mert akkor az egyenlő lenne a lopással. Nem kell aggódnod.

Akkor kéne csak, ha kezes lennél.

2014. nov. 11. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!