Ha egy bűncselekményt nem lehet megmagyarázni a józan ész és fizikai törvényszerűségek álltal akkor mihez kezdenek az ügyészek?
Úgy értem ha mondjuk valakit egy ember megöl de valami természetfeletti módon. Pl: egy csettintéssel apró húscafatokká válik valaki és ezt mindenki látta akkor hogyan próbálnál rábizonyítani amikor ez nyilvánvalóan lehetetlen...
ne menjünk bele most hogy mi lehetséges és mi nem csak mondtam valamit a lényeg hogy mindenki számára nyilvánvaló de mégis elképzelhetetlen..
Mi történik ilyenkor?
Bizonyíték hiányában felmentik a "csettintővel" szembeni figurát!
-jobb esetben-
Bocsánat!
Tehát a “csettintőt” mentik fel..!
Ó te kis buta egyem a szived..ugye nem sértettelek meg?
Légyszíves próbálj meg válaszolni a kérdésre nagyon szépen kérlek légyszíves :)
Nem nem vétettem el csak azt szeretnéd nektek semmi ezoterikus dologra nem kell válaszolni csak arra hogy működik a törvény megmagyarázhatatlan esetekben..ha megelevenedik egy paranormal activity..
Szerintem rohadtul nem tettem rossz helyre a kérdést ugyanis itt vannak olyan emberek (elvileg) akik erre a tudnak válaszolni!
Az ezoteria kategóriába nem értenek a joghoz meg a törvényekhez..bírósági eljárásokhoz értem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!