Ha a rendőrség előtt megjátszom, hogy eltűntem és bűncselekmény gyanús a dolog és kiderül semmi bajom csak szórakoztam mit kaphatok érte?
Az a kérdés, hogy jut a rendőrség tudomására. Ha bejelented, akkor kaphatsz büntetést.
"Aki hatóságnál büntetőeljárás alapjául szolgáló olyan bejelentést tesz, amelyről tudja, hogy valótlan - és a 268. § esete nem áll fenn -, vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő."
pont így jártam.
elmeszakorvosi vizsgálatra küldtek, ott nem beszéltem, ezért 1 hónapra bezártak megfigyelésre a bolondokházába.
Az a bírónő tette ezt velem, aki elítélte azt a cigánygyereket 2,4 év fegyházra, aki a győri árvíz idején elhozott egy tűzoltókabátot a gát tövéből.
150 centi a nő magassága
"elmeszakorvosi vizsgálatra küldtek, ott nem beszéltem, ezért 1 hónapra bezártak megfigyelésre a bolondokházába."
Ezért nem kell elmenni elmeszakorvosi vizsgálatra.
no, igazad is lehet, hogy kibactak velem. minden nap arra kelek és arra fekszek, hogy tudnám leamortizálni a sérelmeimet. csak hogy kielégítsem a dühömet ezeken.
bolondokházába akartak csukni és ki akarták fizettetni a költségeket, mert azt gondolták, hogy megtanítanak viselkedni.
picok értelmiségi söpredék, keleti barbárok
"150 centi a nő magassága"
Nagyon remélem hogy a bolondok házából netezel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!