Graffiti ellen lehet feljelentést tenni?
Figyelt kérdés
Egy ismerősömet láttam ilyet csinálni, dicsekszik is vele a számítógépén ezer ilyen cucc van róla ahogy fest vonatot falat buszt hévet villamost stb. az arca ezeken ki van takarva, de hallottam olyanról hogy a rendőrség kimegy és lefoglalja ezeket bizonyítékként.... nem érdekelnek az olyan megjegyzések hogy spcili stb, szerintem semelyik bűncselekménynél nem jobb2014. nov. 2. 10:47
2/9 Shai-Hulud válasza:
A graffiti ellen nem, de az elkövetője ellen igen.
3/9 dragonkalo válasza:
Fsszopó spicli.:)
Ez a véleményem.
4/9 anonim válasza:
Neked nem volt házmester a nagyapád véletlen?
5/9 anonim válasza:
te féreg vamzer gci! halj meg még ma
6/9 anonim válasza:
Sajnos ezt 2007ben megtiltották, és csak az EU s Emberi Jogok Bíróságán tudsz fellebbezni, ha a vizicincáreknek orális násszezona van
7/9 anonim válasza:
Igen, éy tedd is meg! rongálás, amit művdlnek.
8/9 anonim válasza:
Nyomik akik ezt csinálják és a "spicliző" kis tetvek is azok, itt a hozzászólásban. Rongálást követnek el az idióta ki tag-jeik felfestésével, másoknak kárt, kiadást okozva. Kezét-lábát el kellene törni az összesnek és szurokba, tollba forgatni őket.
9/9 anonim válasza:
Remélem valaha nemcsak szabálysértésnek, hanem bűncselekménynek minősítik és letöltendőt adnak érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!