Szabad közterületen vécézni, ha nincs más ilyesmi a közelben?
Ha el tudod intézni, hogy ne lássanak meg, akkor nem büntetnek meg.
A rákosligeti vasútállomásig kb 1,5 óra volt az utam, és onnan fél-1 óránként járt a vonat, ha előttem ment el, akkor időnként előfordult, hogy már nagyon kellett....
A közelben se kocsma, se más wc, és az erdősávba mentem elintézni.
Kívánom, hogy a 3,6 stb válaszolók kerüljenek hasonló helyzetbe, sőt, hogy kocsma, pláza keresgélés közben sz_rják össze magukat!
#11: Vasútállomás WC nélkül?
Én neked kívánom, hogy lépj bele a kedves kérdező végtermékébe, akkor majd talán meggondolod magad.
Lakott területen tilos, ahogy írták többen, ha esetleg elkapnak (kaptak volna), akkor 5000-50000 forintos szabálysértési helyszíni bírságot szabtak volna ki rád köztisztasági szabálysértés miatt.
Tudom, hogy most megoldódott, de a kérdésedben benne volt, hogy megbüntethetnek e, ezért írtam le.
"Vasútállomás WC nélkül? "
Igen. Ráadásul Bp határain belül.
Azzal a BKV busszal a következő 2 vasútállomás is elérhető volt (későbbi megállók) és nem hogy WC nem volt, de még egy esőbeálló sem!
Kiépített parkolót, térburkolatos peront építettek, de wc nem volt.
3-4 éve jártam arra több éven keresztül, és nem hinném, hogy azóta építettek volna oda...
Ha nem hiszed, akkor nézd meg: Rákosliget, Rákoscsaba-Újtelep, Rákosliget megállók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!