Szabad közterületen vécézni, ha nincs más ilyesmi a közelben?
Figyelt kérdés
nagyon kell kakilnom és vécére nincs esély egy darabig. ilyen esetben egy parkban, bokorban el lehet intézni,úgy hogy ne lássanak meg, vagy megbüntethetnek érte?2014. okt. 20. 15:23
1/25 anonim válasza:
remélem a büntetés mellé még jól meg is vernek érte
2/25 A kérdező kommentje:
nem tudom, te mit csinálnál hasonló esetben...
2014. okt. 20. 15:48
3/25 anonim válasza:
mindenhol van kocsma, kávézó, cukrászda, pláza stb.
És elvileg felnőtt ember vagy, aki tudja magát kontrollálni, ezt legkésőbb 4-5 éves kori meg szokták tanulni a gyerekek.
4/25 A kérdező kommentje:
én is tartogatom már egy ideje, pont azért kell ennyire
2014. okt. 20. 16:01
6/25 kovpet válasza:
Menj be egy olyan helyre ahol van klozet és ott végezd el a dolgod. Nem igaz, hogy nincs kocsma vagy (gyors)étterem a környéken.
7/25 anonim válasza:
Tilos.
Ha van kalapod, akkor erőlködjél abba, aztán csapd a fejedre és sétálj el.
8/25 A kérdező kommentje:
nem volt wc a közelben, úgyhogy maradt a park.. és szerintem ha órák óta tartogatja az ember, mert nincs nyilvános wc, akkor ne csodálkozzanak,ha az embernek közterületen kell intézni, mert már nem bírja tovább
2014. okt. 20. 16:36
9/25 anonim válasza:
Ismerősöm anyagbeszerzőként dolgozott. Belváros kellős közepén tört rá a szükség, úgy hogy nem volt ideje keresni semmit. Parkolóba beállt, hátramászott az autó puttonyába, és egy reklámszatyorba kakilt. :D
Szóval szükség tényleg törvényt bont.
10/25 A kérdező kommentje:
:D :D
2014. okt. 20. 16:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!