A szomszéd miatt bekameráztam az udvart amit tömör kerítés vesz körül. Ez neki nyilván nem tetszik. Pedig csak a feje búbját látom . Körbe fotózta a házamat . Mi lehet a terve?
nem kell parázni, bármi lehet..talán csak ijesztget, de ha ügyvédhez megy, akkor majd kiderül.
állíts a kamerákon, írd ki jól láthatóan, hogy kamerával figyelt terület, bekötve akárhová..
sokan fényképeznek, mehetnek bárhová, arra ügyelj, hogy ha valaki meg akarja nézni a kamerák látószögét, az nem úgy van, hogy becsönget, és megnézi.. még a szomszéd ügyvédje sem.
ráadásul sokféle "láthatatlan" éjjellátó kamera is van, amit észre sem vesznek.
példul én tudom, hogy az egyik szomszéd átlát a kamerájával, de nem zavar, mert nem történik olyan, ami felizgatná..ha neki ez jó, tegye.
belegondolok, mennyi idő neki, amíg nézi a nagy semmit...még ha mozgásérzékelős is...van mozgás, nézheti.
PostalCorgi697 nevű felhasználónak igaza van mindenben, én nemrég a tolvajkergetők posztjában olvastam a kamerák árai, minőségei, és szabájairól, valóban nem kell táblázgatnod. :)
A betörő attól még betör máshova ahhol nincs kamera, és arra figyelmeztető tábla..
Akkor már törjön be hozzád úgy hogy nemtudja hogy van kamera. ;)
Durva lenne ha már a kamerák is, amik a biztonságot szolgálják, a betörőknek segítene hogy hova ne törjenek be.. -.-""
Szóval, egy nagy frászt kell kitenni ezt a figyelmeztető táblát. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!