18 év alatti személy egyedül tényleg nem aludhat éjszaka jogszabály szerint?
Figyelt kérdés
Neten kerestem rá választ de nem találtam. Egy ügyész válaszát nagyra értékelném :)2014. okt. 11. 19:05
1/7 anonim válasza:
Nyugodtam feküdj le az ágyadba, és aludj jól, akkor is, ha egyedül vagy.
2/7 anonim válasza:
Fogalmazd meg ezt a kérdést értelmesen, légy szíves.
3/7 anonim válasza:
Igen, a jelenlegi BTK szerint azt a Teddy macit, aki az éjszakai szolgálat alatt el merészeli hagyni a 18 év alatti alvó gazdájának a másfél méteres körzetét, azt egytől-tíz évig terjedő kötél általi golyó illeti. Amint a gazdája betölti a 18. életévét, a mackót nyugdíjazzák, megkapja az obsitot és elküldik Floridába, hogy ott töltse a nyugger éveit.
Egyéb hasonlóan értelmes kérdés?
4/7 anonim válasza:
ezt valószínűleg egy pedo mondhatta neked
5/7 A kérdező kommentje:
Szóval ez egy baromság. Csak mert én ennek tudatában állitolag nem aludhatok itthon. 17/F
2014. okt. 11. 20:53
6/7 anonim válasza:
14év alatti mellé kell nagykorú felügyelet.
7/7 anonim válasza:
Alvás előtt nálunk az a hang ami az rtl-en bemondja, "hogy most következő műsorunkat, 12 év alattiak csak szülői felügyelet mellet tekinthetik meg."
Az mindig bemondja, hogy 18 év alatti, csak felnőtt felügyelet mellett lehet aludni. Eléggé idegesítő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!