Strikerer kérdése:
Szabálysértést követtem el nem volt a biciklimen lámpa?
Figyelt kérdés
Szabálysértést követtem el Meg álítot a rendőr bicikli úton haladtam majd meg álítot a rendőr irataimat kérte el és akkor azt mondta h nincs megfelelő világítás a biciklimen ezért nem helyszíni bírságot kaptam hanem sazbályt sértettem mert 17 multam. Most arra szeretnék választ kapni h hogyan fog le zajlani ez a folyamat azt mondtág hogy majd még eldöntik h figyelmesztetést kapok vagy pénz bírságot. Az lenne a kérdésem h mennyi lesz a pénz bírság és mikor küldik ki a papírt h mi az eredmény mármint az elkövetés napjától számítva ráá hány napra/hétre/hónapra/ kb ? Köszönöm előre is :)2014. szept. 22. 21:28
1/9 anonim válasza:
30 napon belül fogsz kapni valami határozatot az illetéket rendőrkapitányságtól. Abban minden benne lesz részletesen.
2/9 A kérdező kommentje:
erre szeretném meg kapnia választ hogy mennyire mire számíthatok :) de azért köszönöm !
2014. szept. 22. 21:38
3/9 anonim válasza:
Na ilyen faxságra van idejük. Csavarozd a bringádra lelophatatlanul a legolcsóbb kínai lámpát előre és hátra, és eszedbe ne jusson onnan leszedni soha. Vagy vegyél egy sima lámpát és gányolj bele ledvilágítást rejtett kapcsolóval. Na zt nem fogják lelopni.
4/9 anonim válasza:
Itt meg tudod nézni a pontos büntetési tételeket. A te esetedben a KRESZ 54.§-ára kell hivatkozniuk, arra meg nem látok kiemelt büntetési tételt. Szerintem egy 20-asnál nem lesz több a bünti.
6/9 anonim válasza:
Rendőrségen dolgozom. És kb 2 hónapja dolgoztam fel pár száz büntető cetlit. 5-10e Ft között voltak a büntetések a világítás hiánya miatt.
7/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat :) igen a lámpa le lopással van nekem is a gondom 4. lámpámat lopják le.. de erre sajnos nem hivatkozhatok.. :( ! Köszi a válaszokat :)
2014. szept. 22. 22:27
8/9 anonim válasza:
"igen a lámpa le lopással van nekem is a gondom 4. lámpámat lopják le.. de erre sajnos nem hivatkozhatok.. :("
Mifelénk létezik leszerelhető lámpa. Mikor leszállsz a bicikliről, zsebreteszed, azt' nem tudják lelopni. Nekem eddig bejött.
9/9 anonim válasza:
ŰDe azt vissza is kell tenni nappal is. Ha a hátizsákban van, az ugyanúgy olyan, mintha nem lenne. Barmok ezek a rendőrök, és megßasznak ugyanúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!