Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Szabálysértést követtem el...

Strikerer kérdése:

Szabálysértést követtem el nem volt a biciklimen lámpa?

Figyelt kérdés
Szabálysértést követtem el Meg álítot a rendőr bicikli úton haladtam majd meg álítot a rendőr irataimat kérte el és akkor azt mondta h nincs megfelelő világítás a biciklimen ezért nem helyszíni bírságot kaptam hanem sazbályt sértettem mert 17 multam. Most arra szeretnék választ kapni h hogyan fog le zajlani ez a folyamat azt mondtág hogy majd még eldöntik h figyelmesztetést kapok vagy pénz bírságot. Az lenne a kérdésem h mennyi lesz a pénz bírság és mikor küldik ki a papírt h mi az eredmény mármint az elkövetés napjától számítva ráá hány napra/hétre/hónapra/ kb ? Köszönöm előre is :)

2014. szept. 22. 21:28
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
30 napon belül fogsz kapni valami határozatot az illetéket rendőrkapitányságtól. Abban minden benne lesz részletesen.
2014. szept. 22. 21:35
 2/9 A kérdező kommentje:
erre szeretném meg kapnia választ hogy mennyire mire számíthatok :) de azért köszönöm !
2014. szept. 22. 21:38
 3/9 anonim ***** válasza:
12%
Na ilyen faxságra van idejük. Csavarozd a bringádra lelophatatlanul a legolcsóbb kínai lámpát előre és hátra, és eszedbe ne jusson onnan leszedni soha. Vagy vegyél egy sima lámpát és gányolj bele ledvilágítást rejtett kapcsolóval. Na zt nem fogják lelopni.
2014. szept. 22. 21:56
 4/9 anonim ***** válasza:
Itt meg tudod nézni a pontos büntetési tételeket. A te esetedben a KRESZ 54.§-ára kell hivatkozniuk, arra meg nem látok kiemelt büntetési tételt. Szerintem egy 20-asnál nem lesz több a bünti.
2014. szept. 22. 22:05
 5/9 anonim ***** válasza:

Link lemaradt :D

[link]

2014. szept. 22. 22:05
 6/9 anonim ***** válasza:
Rendőrségen dolgozom. És kb 2 hónapja dolgoztam fel pár száz büntető cetlit. 5-10e Ft között voltak a büntetések a világítás hiánya miatt.
2014. szept. 22. 22:22
 7/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat :) igen a lámpa le lopással van nekem is a gondom 4. lámpámat lopják le.. de erre sajnos nem hivatkozhatok.. :( ! Köszi a válaszokat :)
2014. szept. 22. 22:27
 8/9 anonim ***** válasza:

"igen a lámpa le lopással van nekem is a gondom 4. lámpámat lopják le.. de erre sajnos nem hivatkozhatok.. :("

Mifelénk létezik leszerelhető lámpa. Mikor leszállsz a bicikliről, zsebreteszed, azt' nem tudják lelopni. Nekem eddig bejött.

2014. szept. 23. 11:00
 9/9 anonim ***** válasza:
ŰDe azt vissza is kell tenni nappal is. Ha a hátizsákban van, az ugyanúgy olyan, mintha nem lenne. Barmok ezek a rendőrök, és megßasznak ugyanúgy.
2014. szept. 23. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!