Youtube -ra feltöltöttem egy Zenét. A Youtube reklamál, hogy Szerzői Jogok Miatt nem tölthetem fel. És hogy Németországban betiltották "Rammstein - Ich Will" Viszont több Rammstein videót találtam neten, ezért nem értem mi a probléma. Mi a teendő?
Figyelt kérdés
2014. szept. 16. 19:51
1/6 anonim válasza:
Lehet beperelnek szerzői jogsértés miatt. A többi ramstein videot nem németországba tetteék fel
2/6 anonim válasza:
Így jártál, hülye rokker. Remélem jól megbüntetnek.
3/6 anonim válasza:
Láttam Rammstein videot valóban, akik feltették azok neonácik, lehet gazdagok és ha összedobnak lóvét simán kicsengetnek büntit, de magánembernek ez nem egyszerű
Nem kell feltenni semmit, csak ha magad készítetted
4/6 anonim válasza:
Mi a teendő? Ne töltsd fel!
A zene, szöveg, előadás joga a Rammsteinné, közzétételhez, felhasználáshoz az ő írásos engedélyük kell.
Ha tiltott az országban, akkor onnan ne töltsd fel, ne legyen ott elérhető.
Hogy miért találtál videókat a neten? Mert vannak olyanok, amiket a jogtulaj töltött fel (ezek legálisak), és vannak olyanok, amiket rajongóz (illegális), csak még nem találták meg őket, ezért nem szedették le.
5/6 anonim válasza:
Jogvédett zenéről van szó. A YouTube automatikusan szűri és tiltja ezeket. Vannak olyan szerencsések, akiknél nem érzékeli be az adott zenét, de ez elég ritka. Ha mindenképpen felszeretnéd tölteni a videót, úgy hogy közben ez a zene szól, gyorsíts rajta egy kicsit vagy emeld meg a hangszínét. Ne sokat, csak egy kicsit és akkor nem fogja érzékelni.
6/6 A kérdező kommentje:
#5 Köszönöm a válaszod, megy a zöld.
2014. szept. 18. 17:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!