Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Illegálisan működő "bolt"...

Illegálisan működő "bolt" ellen feljelentést szeretnék tenni. Melyik felügyelő szervnél tehetem meg, hogyan és milyen formában?

Figyelt kérdés
Még mielőtt jönnétek, hogy milyen szemét vagyok, mit zavar az engem, leírom, miért. Saját üzletemtől kb. 300 m-re folytatja a tevékenységet, a saját házából. Jó, hogy olcsóbban tud mindent árulni (cigit is, amit én nem, italt, ruhát, élelmiszert, vegyi árut, stb.) mikor neki nem kell rá semmilyen adót, járulékot fizetni. Már szabályszerűen szállítják neki az árut. Idegeneknek nem nyit ajtót, senki be sem mehet nála, ha csengetnek, kinéz az ablakon. Ha ismeri, megkérdezi, mi kell, és kiviszi. Viszont konkrét bizonyítékom nincs rá. Csak elmondják a vevők, akik még hozzám járnak. A segítséget köszönöm!

2014. szept. 12. 09:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
Na az ilyen irigy tetvek miatt utálják a magyarokat! Téged kéne feljelenteni mert hülye vagy! Csináld te is illegálisan ha annyira zavar.
2014. szept. 15. 01:37
 12/14 anonim ***** válasza:
Én meg az irigy tetű-böfögő miatt utálom az olyanokat, akik csak mocskolni tudják a magyarokat!
2014. szept. 16. 18:23
 13/14 anonim ***** válasza:
41%
09-12 10:12: nem, nem árulhat szabadon bármit, te kis pistike! Élelmiszert, italt, vegyi árut, dohányárut csak akkor, ha van engedélye, adószáma, stb! És igen, pont az ilyen ügyeskedők miatt kell a becsületes embernek belebetegedni az adóterhekbe. Ez nem ügyeskedés, hanem adócsalás, a többi ember rovására. Kedves kérdező, irány a NAV!
2014. szept. 16. 18:26
 14/14 anonim válasza:
Ha a Célpont stábja nem mondott volna fel, ajánlottam volna őket rászabadítani (persze ez csak akkor ér valamit, ha az illegál árus nem fideszes). :DD
2015. febr. 28. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!