Pisiles nyilvanos helyen ha mar nem birom?
Tegyuk fel nem birom tovabb, sok vizet ittam, es nem akarok WC-ert fizetni 100 forintot (amikor a kutyak is osszevissza hugyoznak buntetlenul) vagy ne adj isten csak azert bemenni a burger kingbe hogy rendeljek valamit es hasznalhassam a WC-t.
A kutyaknak mar tobb joguk van mint embereknek?
Vélteltenül keveredtem ide, meg régi kérdés, de ennél a résznnél elakadtam "amikor a kutyak is osszevissza hugyoznak buntetlenul ... A kutyaknak mar tobb joguk van mint embereknek?"
Már nem azért, de egy ember a lakásban, iskolában/munkahelyen el tud menni wc-re. Ott vanna a nyilvános wc-k is. Illetve az éttermek, bárok.
Egy kutyának csak az utcán van lehetősége elvégezni a dolgát, azért nem az épület falát levizelve, a virágágyást széttűrva, stb.
Vagy őt is a WC-re kell szoktatni aztán tartsa vissza, ha az utcán vagyunk? :D
Egy kicsit nevetséges azt írni, hogy "Engem megbüntetnek, ha az utcán ürítek, bezzeg a kutya vizelhet nyilvánosan az utcán" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!