Ti hogyan védekeznétek, ha megtámadnának titeket?
Odébb mennék. Ha nem megy akkor néhány mozdulattal harcképtelenné tudom tenni. (harcművészeti jártasság...)
A kést azonban nem ajánlom. Egyrészt nem tudod használni, mert sohasem tanultad, másrészt jogi és morális problémáid lesznek a használatából.
Inkább szaladj el! Az mindenkinek jobb.
A kés nem fog megvédeni. Csak ha megtanulod használni és felkészülsz egy lehetséges támadásra.
Egyébként csak a támadónak lesz majd segítségére és ellenfordítja.
Én nem hordok magamnál semmit. Inkább a veszélyes helyzeteket próbálom elkerülni, figyelek, hogy mikor, merre, kivel járok.
Remélem, sose kerülök ilyen helyzetbe, hogy ki derüljön, hogy meg tudom-e védeni magam.
Én nő vagyok és kerültem már ilyen helyzetbe.
Diszkóból mentem hazafele, egyedül, aztán arra lettem figyelmes, hogy követnek.
Majd direkt lelassítottam és megnéztem a telefonomat.
Az illető már ott termett mögöttem és kérdezte:"Nám ákársz dugni?"
Mondom nem, és elkezdett erőszakosan viselkedni.
Igazából jártam küzdősportra, több félére is, most hasznát vettem, de ami miatt kiterült, azaz volt, hogy jó erősen belerúgtam a hímszervébe.Reménykedjünk, hogy nem tud több magához hasonlót csinálni.
Egyszer kerültem ilyen helyzetbe. Sajnos en ütöttem először de nem elég nagyot pedig előtte ifi válogatott dobó atléta voltam akkoriban. Utána a tag egy törött üveget vágott a fejemhez ami után a mentő vitt el.
Azt javaslom, hogy inkabb fuss. A tag aki leütött, 9 évet ült előtte a sitten. Aznap szabadult. Hidd el jobban tudja hogy miképpen használja a késedet miután elvette tőled ha egy ilyen eléd kerül, mint te.
Ha nagyon rossz helyre megyek akkor szokott lenni nálam egy gáz vagy paprika spray. Az bőven elég. A legnagyobb izomkoma sem fog tudni nekem támadni úgy, hogy nem látja, hogy hol vagyok és, hogy összefolyik a képe.
A kés nem jó. Aki nem tudja használni annak csak hamis biztonsági érzetet ad. Ahhoz, hogy tudj vele valamit kezdeni, közel kell kerülnöd a támadóhoz, ami már alapból is veszélyes. Ha sikerül is megsebesíteni azt a valakit, az csak jobban felbosszanthatja és még nagyobb erőbedobással fog támadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!