Segítség! Mit tehetek? 19 évesen költöznöm kell itthonról és nem tudok sehová menni, családsegítőhöz forduljak, őt hol találom? Segítség!
Mit csináltál, hogy kitettek otthonról?
Nem lehetne megoldani valahogy rendezni a helyzetet a szülőkkel?
Mi a helyzet a nagyszülőkkel, rokonokkal, barátokkal?Nem tudnád magad meghúzni ott egy darabig?
hol tudok munkát találni szálláslehetőséggel? Nem ismerem a munkakereső oldalakat, linket kérhetek?
Anyámnak új 'barátja' akadt, ma pedig 'közös döntésük' alapján kitesznek, költözni kell- ezt mondták. 15 napot kaptam, 'költözz el és soha ne lássunk' egyszerűen annyira borzasztóan esett, és nem csak ez, hanem az egész 19 év, ez pedig már csak a tetőpont
"Érettségi + A típusú szóbeli nyelvvizsga"
Azzal max közmunkásnak mehetsz, de ott nem adnak szállást, albérletet meg elég nehéz fizetni belőle.
Kérdésedre, hogy hol találtam munkát: Expressz újságban, de nekem asztalos szakmám van.
Jogosítványod van?
Ha igen, akkor elmehetnél futárnak.
Esetleg valami gyárba összeszerelőnek, call centeresnek, ügynöknek....
Érettségivel plusz feles nyelvvizsgával nem sokra megy az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!