A NAV küldött egy határozatot, EÜ. -i járulék hiánya végett. Mégis mit tegyek?
2013 Júniusában fejeztem be a 12. osztályt, 2013-2014évben esti érettségi tagozatra jártam, de sajnos nem sikerült letenni az érettségit.
Kaptam ma a NAV-tól egy papírt, 2013. december-től van tartozásom az Egészséggyi szolgáltatási járulékban, összesen 85,272Ft. 20Éves vagyok, munkahelyem nincsen, mégis hogy gondolták, ezt miből fogom befizetni?!
Semmiféle értelmezhető tájékoztató lapot nem mellékeltek, csak 12darab sárga csekket, a határozatot, meg valami rövid információt az ehhez kapcsolódó törvényekről..
Szia! Igazából szerintem igazad van! Ez egy nagyon hülye törvény, de hát ezt kell elviselni..
Bementem a munkaügyiközpontba, beregisztráltak, adtak egy lapot, mellyel be kellett fáradnom az önkormányzathoz, ott pedig átvállalták a következő 1 évre a TB-t.
Viszont azt még én sem tudom, hogy az elmaradt összeggel mi lesz, én biztos hogy nem fogom befizetni, esetleg majd akkor, ha tényleg lesz feleslegem!
A nappali tagozatos hallgatói igazolással TB autómatikusan jár, ha esti az iskola az sajna már nem.
Az elmaradásra kérj részletfizetést és ajánld fel, hogy leközmunkázod, ekkor ugyanis 1000 Ft/órával hamar letudod, sőt az első nap után azon a héten be sem kell menned közmunkára
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!