Magánterületnek számít?
Figyelt kérdés
Kedves szomszédomat a nyitott kapujában levideóztam!
Tehet valamit ellenem?
2014. aug. 15. 10:49
1/6 anonim válasza:
Attól mert nyitva van a kapu, attól még magánterület. És mást a magánterültetén miért videózhatnál le? Véded tőle a saját területét vagy mi? Beperelhet, és akkor le kell törölnöd a felvételt meg fizethetsz is neki.
2/6 anonim válasza:
Ez nem magánterület kérdése. A személyiségi jogait sérted hogy az ő engedélye nélkül felvételt készítettél róla.
3/6 A kérdező kommentje:
Nem tudja bizonyítani,én meg azt mondok amit akarok!
2014. aug. 15. 11:23
4/6 anonim válasza:
És a felvétellel mit csinálsz? Mert elég egyértelmű bizonyíték.
5/6 BlackSword válasza:
Ez nem magánterület, hanem személyiségi jog... Ahogy előttem is írták... Senkiről nem készíthetsz fotót/felvételt a beleegyezése nélkül... Ráadásul (amennyiben megalázó a felvétel) alapvető emberi jogokat is sértesz... Mert pl. az emberi méltósághoz való jog az...
6/6 kovpet válasza:
Néhány részlet azért nem ártana. Pl hogy miért videóztad le és mit akarsz a felvétellel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!