A pillangokes miert illegalis?
A jogszabállyal tőlem vennéd el az önvédelem halvány esélyét
Erre van az önvédelmi fegyver viselés, engedéllyel!!Mielőtt még sajnáltatnád magad.
Önvédelmi fegyver? Nem vagyok politikus, nem kaphatok... ezt te sem gondolhatod komolyan.
Játékpisztolyra természetesen van engedélyem, de azzal meg pizzát szarabb enni. Meg nagy és nehéz és sok helyre macerás bevinni.
De nem mondtad, hogy mi a célod ezzel a változtatási igénnyel. Aki megbicskáz, azt nem érdekli, rá nem lesz hatással. Mi pozitívat vársz ettől?
Vagy csak "tíccsukbe" mert csak?
Amúgy lehet, hogy ezzel én vagyok egyedül így, de ha egyszer vennék egy önvédelmi eszközt amit magammal hordanék, akkor biztos, hogy nem kés lenne az. Egy rosz mozdulat és a önvédelemből gondatlanságból elkövetett ember ölés lenne.
Ha már arra kerülne a sor, hogy önvédelmi eszközt kéne magammal hordani akkor biztos, hogy boxert,viperát vagy talán sokkolót vennék.
Azokkal kisebb a rizikó arra, hogy "nagy" kárt tegyél a támadódban.
A fenti három egyike sem önvédelmi eszköz és mind illegális is (kivéve a sokkoló, de az rendvédelmi célú kényszerítőeszköz, önvédelemre korlátozottan alkalmas).
Gázspray és gázpisztoly a jó, csak hála az idióta szabályozásnak, az elsőből a hatékony az illegális, a gp meg nagy, nehéz és engedélyköteles a viselése.
...és pizzát egyikkel sem lehet enni, sem dobozt bontani. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!