Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Kell e foglalkoznia jövedelem...

Kell e foglalkoznia jövedelem nélküli családnak azzal, ha előző albérletnél hátrahagytak tartozást és ügyvédi felszólítást kaptak róla, hogy fizessenek?

Figyelt kérdés

Szerződés nem közjegyzőnél készült, ráadásul arról az időről már nincs is szerződés amikor még ott voltak és jöttek a számlák, elszámolószámlák és azokat nem rendezték, majd miután kikötötték a gázt és villanyt továbbálltak anélkül, hogy a tulajjal egyeztessenek hogy mivel tartoznak.

Üres fenyegetés a tulajtól mindezek után ha ügyvéddel felszólítást küld?

2014. aug. 8. 12:38
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Az 5- ös választól nem ijednek meg, vastag bőr van az arcokon, az okmányirodában dolgozik egy ismerősük ő világította fel őket hogyan lehet kijátszani a tulajt.
2014. aug. 8. 13:18
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Jogi úton nem tudod behajtani.

Az erős gyerekek jöhetnek csak szóba. Nekem is hagyott az albérlőm 160-as tartozást. Utána még ki is röhögött.

Hozzáteszem én adóztam rendesen, volt érvényes szerződés, mégis ezt csinálta. Egyik nap közölte, hogy holnap költözik. Vittek kulcsot, hagytak tartozást meg koszt. Alig tudtam összeszedni legalább a kulcsokat. Gerinctelen patkányként viselkedtek három év után.

No mindegy. Egy-két szívhez szóló szép üzenet megnyitotta a szívüket és a tárcájukat. fél éven belül rendezték amit kellett. Utána már nem volt őszinte a mosolya, mint eleinte hogy így hülyére tudott venni.

2014. aug. 8. 13:19
 13/19 anonim ***** válasza:
Igen, ismerősék is jártak így, a helyi újságban és a neten írtak a kedves család képével mindenhova hogy milyenek, csatolták a szerződés fényképét is amint látszott az aláírás,így ha jól tudom azóta se szereztek albérletet.
2014. aug. 8. 15:35
 14/19 anonim ***** válasza:
Az más kérdés hogy az ilyen undorító férgek nem emberek.
2014. aug. 8. 15:37
 15/19 anonim ***** válasza:

"Az 5- ös választól nem ijednek meg, vastag bőr van az arcokon, az okmányirodában dolgozik egy ismerősük ő világította fel őket hogyan lehet kijátszani a tulajt."

Tapasztalatom szerint 3-4 kigyúrt kopasszal szemben nem nagyon szoktak okmányirodai ismerőssel védekezni. Az én volt albérlőimnek is csak addig volt nagy a szájuk amíg nem vittem oda néhányat.

2014. aug. 8. 15:53
 16/19 anonim ***** válasza:
Igen, a mi albérlőin is csak addig voltak arcok, amíg oda nem mentünk a barátommal, és az ő néhány haverjával a helyi skinhead csoportból.
2014. aug. 8. 15:55
 17/19 anonim ***** válasza:
De gusztustalan emberek vannak!! Kijátszani a tulajt?? A tulaj megengedte hogy a házában lakjanak, ők pedig meglopják és még nekik áll feljebb? Eleve ki se adtam volna lakást munkanélkülieknek, akik abból élnek hogy másoktól rabolnak. Remélem a tulajok a verőlegényeket választják jogi út helyett. Nekünk is előfordult hogy elcsúsztunk a pénzzel, de igyekeztünk kifizetni, már ki akartak rakni, mehettünk volna másik albérletbe, aztát sose hajtják be rajtunk, csakhogy a tisztességes ember ilyet nem tesz. Undorító. Meglopsz valakit, és még neked áll följebb ha vissza akarják szerezni a pénzüket?
2014. aug. 22. 09:41
 18/19 A kérdező kommentje:
Látod vannak ilyenek, szemük sem rebben, ettől nyugodtan alszanak.
2014. aug. 22. 19:25
 19/19 anonim ***** válasza:
Kérdező, te most tulajdonképpen ki vagy ebben a történetben? Azt hittem, te vagy az egyik volt albérlő-családtag.
2014. aug. 22. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!