Igaz nem tudnak behajtani elmaradt albérleti díjat és rezsitartozást azon akinek nincs bejelentett jövedelme és a szerződés sem közjegyzőnél íródott?
Kb 250.000 a rezsitartozás+ 7 havi albérleti díj.
Mire lehet számítani, ügyvéd először fizetési meghagyást küld a volt albérlőnek?
Majd ha nem veszi át... ?
Ha van szerződés, akkor be lehet hajtani.
A gond ott van, ha nincs legalább két tanú által aláírva, sem ügyvéddel/közjegyzővel hitelesítve-ellenjegyezve.
Behajtani belehet, a szerződés az szerződés. Csak lehetnek tanúmeghallgatások, ezen felül más kérdés, hogy a NAV-felé elmaradt fizetnivalók fel fognak merülni.
JA! A jog elsősorban azt védi, aki birtokolja az ingatlant. Hiába vagy a tulajdonos, ha a bérlő lakik a lakásban. Ha nem lehet megegyezni, egyértelmű jogi út...
Egy fillér hasznom nem származott a kiadásból, albérletet sem fizetett.
Ott rontottam el, hogy kaució nélkül beköltözhetett.
Azt kértem, hogy legalább a ki nem fizetett rezsit rendezze.
Úgy költözött el, hogy meg volt beszélve egy időpont amikor megyek és ők a rezsielmaradást rendezik, üresen találtam a házat.
Pár házzal odébb mentek másik albérletbe.
Tanúm van bőven.
Sokaknak röhögve mondta el, hogy úgy kell nekem.
nem tudom most ki lehetsz, az elejen, nyilt a bicska, nekm is van kinn, draga tanulopenzed volt, linkeljek, hogy lehet nem/minimalisat bukni?! (azt bukod ha a csalo hejett rendes lakod lett volna csak)
ertektargyai vannak? segelyt kap nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!