Múltkor odajött hozzám két kölyök szembeáltak velem a bolt előtt, közölték velem hogy vegyem meg a cigijüket mert ha nem baj lesz. Ti mit tettetek volna?
Figyelt kérdés
De a zsebükbe mind a kettőnek ott volt a kés.
És fenyegető üzemódba voltak felépve ellenem.
Ti hogy reagálnátok ha megvolnátok ilyedve stb?
2014. aug. 6. 05:47
11/12 gr. Shadow válasza:
Az úgynevezett rendőrséget lejesen felesleges ezzel zavarni.
Jobb esetben tojnak az egészre és pillanatnyilag nem érnek rá, rosszabb esetben nácifasisztajobbikosgárdista leszel amiért megvádoltad szegínromákokat.
Csak két dolgot tehetsz, vagy elszaladsz, vagy egy oldallépéssel úgy fordulsz hogy egymás mögé kerüljenek, a közelebbinek leakasztasz egy hatalmas frászt, hogy ráborul a másikra aztán még ki nem kászálódik alóla, lecsapod a másikat is, azután angolosan távozol.
12/12 anonim válasza:
Mosolyogtam volna, meg mint aki figyeli, mit akarnak még mondani, de közben felkészülés és egy k___a nagy pofon vagy ütés az erősebbiknek, majd lehetőleg a másiknak is. Mondjuk én gyúrok, és attól se parázok be, ha esetleg én is kapok egy ütést vagy rúgást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!