Miért lett ennyire felkapott a dohányosok kirekesztése?
Falun élek, ma láttam, hogy minden buszmegállóba fel van ragasztva ilyen papír: [link]
Eddig városon volt ez, de már falun is bekeményítettek.
Ez már a zsidók történetéhez hasonlít, mint annak idején.
Megkülönböztetés, kirekesztés. [link]
Az emberek nem látják ezt? Ha dohányos, ha nem. Nem látják ennek a megkülönböztetésnek a súlyát, dohányosok kirekesztése?
Akkor lassan dohányos nem is mehet szórakozni, nem szállhat fel a buszra, mert dohányzik. Csak nem dohányzókat szállítunk, vagy nekik kevesebbe kerül az utiköltség.
A "tégy a megkülönböztetés ellen" párt vagy mi, mire való?
Majd, amikor a "kövérnek tilos a buszmegállóban álldogálni" felirat vár, azok is majd néznek.
"De egy kövér ember mellett sem, 3 szor annyi helyet foglal mint egy normális, ha meg melléd ül valahol akkor véged."
Nem tagadom, az sem túl kellemes, de míg az egyik egy kicsit irritál, addig a másiktól rákot kapsz
"de míg az egyik egy kicsit irritál, addig a másiktól rákot kapsz"
Akkor ezentúl kenyeret se egyél mert egy kg kenyérben több sugárzás van mint egy doboz cigiben.
A nép, vagy egy járőr.
Én simán rád hívnék egy rendőrt, 50e forint a bírság, legalább nem lesz pénzed cigire, és kap egy kis pénzt az állam is
"Akkor ezentúl kenyeret se egyél mert egy kg kenyérben több sugárzás van mint egy doboz cigiben."
Te összekevered a plutóniummal.
"Akkor ezentúl kenyeret se egyél mert egy kg kenyérben több sugárzás van mint egy doboz cigiben."
Tegyük fel ez igaz(de nem)
Ugyanaz a helyzet mint a gyárkéménynél. Az egyik kell ahhoz, hogy életben maradj, a másik nem.
Egyébként szeretem mikor buta emberek próbálnak okosnak látszani a nagy szavaikkal. Húha ebben sugárzás van!! vigyázz vele, csúnyán hangzik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!