Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha máshogy nem, ilyen úton a...

Ha máshogy nem, ilyen úton a NAV fogja kitenni az albérlőket?

Figyelt kérdés
Az öcsémet kitette a barátnője,szakítottak. És most az öcsém nálunk lakik,de nem szeret nálunk lakni,meg nincs is hely,mi is többen vagyunk és apánknak van egy háza ahol albérlők laknak,apám az élettársával lakik és mindig azt mondta ,hogy bármi lakhatási probléma lenne,akkor megmondja az albérlőinek,hogy költözzenek el,mert a fiam,vagy Fiaim jönnek ide. Most történt is egy ilyen dolog amit fentebb leírtam viszont most azt mondjja,hogy nem küldi el az albérlőket,tehát elnézi,hogy hadd szorongjon nálunk az öcsém,és az öcsém nem győzi mondani neki,hogy küldje már el a bérlőket és menne oda,de nem küldi. Mondtam az öcsémnek,hogy segítek neki,odafogadtuk magunkhoz is de úgy is hajlandó vagyok neki segíteni,hogy mivel az apánk háza én nem mondhatom a bérlőknek,hogy menjenek el,de mégis Megmondom Nekik.ha nem akkor fel lesznek jelentve a NAV-nál ,hogy feketén laknak ott albérletben erre lehet beijednek és elmennek és akkor Mehet oda öcsém lakni. Szerintetek ilyen esetben ha teszem fel feljelenteném őket,hogy feketén laknak ott albérletben akkor a NAV kimenne és ők kűldenék el onnan a bérlőket vagy hogy működik ez?

2014. aug. 5. 15:57
 1/8 anonim ***** válasza:
Úgy működik, h onnantól kezdve majd mész te is meg a testvéred is az utcára...
2014. aug. 5. 16:05
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Apádat fogják megbüntenti adócsalásért, nem a lakókat.
2014. aug. 5. 16:14
 3/8 anonim ***** válasza:

A Párt büszke lesz rád, mikor apádat felnyomod a NAV-nál :)

[link]

2014. aug. 5. 17:02
 4/8 anonim ***** válasza:
Ezzel a bérlőknek semmi rosszat nem csinálsz, csak édesapádnak.
2014. aug. 5. 21:22
 5/8 kiad-lak ***** válasza:

NAV akkor fogja kitenni az albérlőt amikor a magyar válogatott foci VB-t nyer.

A legközelebbi bérbeadásnál érdemes lenne szakmai segítséget igénybe venni.

2014. aug. 6. 11:53
 6/8 A kérdező kommentje:
Hát aztán,akkor apámat büntetik meg,legalább egy legalább egy lecke lenne,amiért nem adja az öcsémnek oda a lakást,úgysem szeretjük apánkat,mert egy alkoholista aki az italt többe nézi mint a gyerekeit ugyanis minden pénzét elissza aztán hitelbe a kocsmába és azért nem adja oda a házat öcsémnek mert amit az albérlők adnak neki abbol törleszti a kocsmai tartozást. Ha elküldi az albérlőket ugrik az a 40 ezer amiért kiadta a lakását és miből fizeti a tartozását a kocsmában? Úgyhogy,ha nem sikerül apánkkal megbeszélni ,hogy adja oda öcsémnek a lakást akkor lehet NAV lenne,ezen gondolkodtam,de inkább nem kelentem fel,nem vagyok szemét,de egy örök életre meglesz a véleményem róla,hogy milyen apánk van,hogy a gyereke bajban van és nem adja oda a házat neki,hanem elnézi,hogy nyomorogjon a báttyáéknál ahol nem nagy a lakás,de pici baba is van és megvan a létszám.
2014. aug. 6. 16:56
 7/8 anonim ***** válasza:

Ezt ne így oldjátok meg.

Az egy dolog, hogy a bérlő is szabálysértést követ el, ha tudja, hogy a tulajdonos nem adózik a bérleti jövedelem után - de olyat más sosem hallottam, hogy bérlőt büntettek volna meg emiatt.

A NAV nem jó megoldás erre a problémára. Tényleg nem tudtok leülni megbeszélni, vagy családsegítő?!

2014. aug. 7. 07:03
 8/8 anonim ***** válasza:
* a NAV pedig nem fog elküldeni senkit. A NAV az adótartozást hajtja csak be, semmi több!
2014. aug. 7. 07:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!