Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Tényleg igaz, hogy Magyarorszá...

Tényleg igaz, hogy Magyarországon legális a japán pedofil szexrajzfilm, amiben rajzolt kislányok vannak?

Figyelt kérdés
Felháborítónak tartom, így aztán ne csodálkozzunk, hogy pedofilokkal van tele az ország!! Ennyire nem érdekli a gyerekeink biztonsága az ország vezetőit?
2014. aug. 2. 13:50
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
22%
Természetesen.
2014. aug. 2. 13:51
 2/28 anonim ***** válasza:
31%
Szerencsére a lehető leglegálisabb.
2014. aug. 2. 13:53
 3/28 A kérdező kommentje:
Szerencsére? Már ne haragudj, de ez eléggé hányingerkeltő hozzáállás. Remélem sose kerülsz gyerekek közelébe.
2014. aug. 2. 13:55
 4/28 anonim ***** válasza:
81%
Jobban örülnél hogy ha a pedok igazi kislányokon élnék ki a ferde hajlamukat? Attól meg hogy ilyen videók vannak nem lesz több pedo lévén annak születni kell.
2014. aug. 2. 14:03
 5/28 anonim ***** válasza:
0%
Itt tartunk 2014 ben. Szerintem is nagyon szomorú. Az amcsik pedig fél munkát végeztek az atommal. :(
2014. aug. 2. 14:04
 6/28 anonim ***** válasza:
47%
Aberráció lehet az is, ha valaki agyakat nyom szét vagy karddal kettéhasít valakit. Ezek csak beteges rajzfilmek, a pedofília viszont fizikai megnyilvánulás.
2014. aug. 2. 14:09
 7/28 anonim ***** válasza:
87%
Ez csak egy rajzfilm, ennyi erővel a krimiket, akciófilmeket is be kellene tiltani, mert ott mindig megölnek valakit. A durvább filmekről nem is beszélve...
2014. aug. 2. 14:13
 8/28 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező, az nem jutott még eszedbe, hogy nem ezektől a rajzfilmektől lesz pedofil, aki pedofil lesz?

Lehet, hogy az értelmi képességeid nem terjednek idáig, de gondold már végig a folyamatot. Ki láthat ilyen rajzfilmeket? Aki direkt ezekre keres rá? Ki keres rá ilyenekre? A pedofilok.

Akkor ezektől lesznek pedofilok azok, akik pedofilok lesznek? Hát szerintem nem...

2014. aug. 2. 14:15
 9/28 anonim ***** válasza:
85%

Mivel rajzfilm és nem valóság ezért legális. Én is beteges abberációnak tartom, de a japánok nem véletlenül csinálják ezeket.

Többnyire a készítőknek is van valamilyen beteges abberációjuk, ezért őket kérik fel ilyenek készítésére. Ennek két előnye van:

1. a készítők ezekben élik ki az abberációjukat, nem fajul tettlegessé.

2. mióta ezeket a rajzfilmeket csinálják, a japánoknál gyakorlatilag teljesen visszaszorították a tettlegességig fajult szexuális erőszakokat. Minden perverz beteg erre rejszol otthon és szerintem abban egyet érthetünk hogy ez így még mindig jobb, mintha ezeket élő embereken csinálná.

(mondjuk molesztálásra tett kísérletek sajnos még így is elég gyakoriak ott)

2014. aug. 2. 14:20
 10/28 anonim ***** válasza:
Én szeretem a pedofil rajzfilmeket.
2014. aug. 2. 14:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!