Tényleg igaz, hogy Magyarországon legális a japán pedofil szexrajzfilm, amiben rajzolt kislányok vannak?
Kedves kérdező, az nem jutott még eszedbe, hogy nem ezektől a rajzfilmektől lesz pedofil, aki pedofil lesz?
Lehet, hogy az értelmi képességeid nem terjednek idáig, de gondold már végig a folyamatot. Ki láthat ilyen rajzfilmeket? Aki direkt ezekre keres rá? Ki keres rá ilyenekre? A pedofilok.
Akkor ezektől lesznek pedofilok azok, akik pedofilok lesznek? Hát szerintem nem...
Mivel rajzfilm és nem valóság ezért legális. Én is beteges abberációnak tartom, de a japánok nem véletlenül csinálják ezeket.
Többnyire a készítőknek is van valamilyen beteges abberációjuk, ezért őket kérik fel ilyenek készítésére. Ennek két előnye van:
1. a készítők ezekben élik ki az abberációjukat, nem fajul tettlegessé.
2. mióta ezeket a rajzfilmeket csinálják, a japánoknál gyakorlatilag teljesen visszaszorították a tettlegességig fajult szexuális erőszakokat. Minden perverz beteg erre rejszol otthon és szerintem abban egyet érthetünk hogy ez így még mindig jobb, mintha ezeket élő embereken csinálná.
(mondjuk molesztálásra tett kísérletek sajnos még így is elég gyakoriak ott)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!