Polgári peres ügy/sérelemdíj? Nekem hangfelvételem van neki viszont kép és hang felvétele!
Adott egy büntető peres ügy amiből kifolyólag a hölgy mást mondott mint ahogyan az valójában történt!Erről készült a telóm segítségével hangfelvétel,amivel megtudnám védeni a saját igazam!
Viszont én személyiségi jogaimat védve szeretnék elégtételt kérni a bíróságon mert a hölgy felvételt(képi és hangi)készített a saját udvarom előtt(birtoklásomban zavart)!Mit tegyek?
A hang felvételére azért volt szükségem mert évek óta meghazudtol amit sosem tudtam bizonyítani...de most igen!
A hölgy ellen felhasználhatom-e a hangfelvételt amin kiderülne hogy félre vezeti a hatóságot(teljesen mást mond mint ami az igazság).Ő ezután polgári pert indíthat személyiségi jogokra hivatkozva?Én viszont ha lezárul az ügy birtokháborítás,magánlaksértés,személyiségi jog sértés miatt szeretnék polgári peres eljárást indítani/sérelemdíj.....hiszen a kapumban készített felvételt rólam és családomról!(a feljelentésébe beleírta hogy csak lefényképezte a kapum oldalát de nem így történt.....sajnos engem nézett kapunak:-(
ui:elakartam takarni a lencsét aminek dulakodás lett a vége és feljelentett könnyű testi sértésért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!