Kíneríti a zsarolás fogalmát?
A jogban, mondhatjuk járatos vagyok, de nem értem a problémádat. Szedjük szét a mondandódat:
1. A te neveden van az autó (ezek szerint a hitel is?).
2. Ha nem készült hangfelvétel, akkor ez semmi esetre sem állná meg a helyét a bíróságon, mint zsarolás.
3. Attól, hogy az újság is foglalkozott ezzel, attól ti még olyan helyen laktok, ami szabálytalan (?)
4. Lebontatni nem olyan egyszerű, mint ahogy ő elképzeli.
2014. júl. 28. 21:50
2/14 A kérdező kommentje:
Igen!!!! Pontosan ezek a pontok így vannak
Nos, akkor a helyzeted nem egyszerű. Van egy autóhiteled, amit fizetned kell (ez alól nem tudsz kibújni). Ha esetleg bejelenti, hogy szabálytalanul túl van építve a telek, akkor további kellemetlenségek elé kell nézned.
De az igazi problémádat még mindig nem értem. Hogy jön itt képbe a zsarolás?
2014. júl. 28. 22:05
4/14 A kérdező kommentje:
Az autó igen az én nevemen van és a hitel is! Sajnos autó sehol.. Ezt ma közöltem a végrehajtó céggel is. A csavar az egészben hogy az ex párom édesanyja a kezes..... És az a meglátásom hogy pont ezért akar kiszúrni velem... Mert a végrehajtó cég információi szerint az édesanyja ellen már van végrehajtás más cég megbízásából.... Nekem semmi nincs a nevemen. Ráadásul soha nem is használtam au autót mert jogosítványom sincsen. Sajnos hangfelvétel nem készült, az ő szava áll a minenkkel szemben.... Annyi hogy ma volt a Tbálinti épitési osztályon hogy érdeklődjön..... Hogy mi merre hány méter éd a 7 éves közös kisfiunk is vele volt.
5/14 A kérdező kommentje:
Ha nem fizetem ki a hitelt és az édesanyjához mennek végrehajtani akkor ő feljelent minket az ingatlan miatt a Tbálinti épitési osztályon és akkor kijönnek megvizsgálják hogy túl épített az ingatlan és akkor lebontatják és nem lesz hol laknunk
6/14 A kérdező kommentje:
Még be is vállalnám hogy fizetem a hitelt hisz a bankal lehet egyezkedni..... De nincs autó amire érdemes lenne.... Hisz eltüntette.... Ezért gondoltam hogy az ő felelőtlensége akkor az ő családja édesanyja törlesszen.... Ha lenne autó akkor lenne legalább értelme még ha már közel se ér annyit az autó mint amennyit a bank követel
Ez kezd egyre bonyolultabb lenni!
Akkor ti milyen jogcímen tartózkodtok ott, ahol jelenleg éltek?
2014. júl. 28. 22:15
8/14 A kérdező kommentje:
A párom vette ezt a teljet közel 2 éve. Most néztük meg az adásvételi szerződést és itt gazdasági épület szerepel 35nm es. De ő már úgy vette hogy egy közel 45 nm es házikó van rajta ami nagyon szépen fel van újítva belülről. És volt köré építve egy L alakú terasz amit a párom elkezdett beépíteni könnyü szerkezettel hogy legyen plusz két szoba...... Így kb 70nm lesz a ház...... Teljes felújításban vagyunk szigetelve már az egész le van kívülről.... Belülről is lassan elkezdenénk a gyerekszobákat csinálni.
9/14 A kérdező kommentje:
Nekem a 11. Kerületben van bejelentett címem a nagyimnál a páromnak Budaörsön a testvére lakásán
10/14 A kérdező kommentje:
Igen életvitelszerűen itt élünk mert a körülmények megengedik!
Kapcsolódó kérdések: