Mit csináljak hogy ne zsaroljon?
Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel megismerkedtem pár hete és má szinte "jártunk" is. Taliztunk meg minden aztán küldtünk egymásnak 18as képeket meg 16os képeket és utána rájöttem mégse akarok tőle semmit. Mire ő zsarol hogy talizzak vele utoljára mert különben elküldi a képeim mindenkinek. Lehet ez ellen tenni valamit? Barátnőm azt tanácsolta hogy töröljem tiltsam Facebookról. Így talán nem tud semmit tenni mert egy ismerősöm se látná. Tudom hogy hibáztam. Nagyon megbántam. Csak ebből kéne valahogy kimásznom :( Mondtam a fiúnak hogy akkor én is továbbküldöm .. mire ő hogy neki az nem gáz mert ő fiú.Kérlek segítsetek.2013. okt. 8. 11:27
1/6 anonim válasza:
2/6 anonim válasza:
Jelentsd fel! Csúnyán megütheti emiatt a bokáját.
3/6 A kérdező kommentje:
Annyit mondott hogy nem jelenthetem fel mert hogy én önszántamból küldtem a képeket. Amúgy ezt társadalom ismereten is tanultuk hogy ha én nem járulok hozzá a képek továbbításához és azt nyilváosság elé hozza az illető akkor az bűncselekmény.
2013. okt. 8. 12:01
4/6 A kérdező kommentje:
A cikkel csak az a baj hogy én önszántamból küldtem neki. Viszont van egy olyan beszélgetés a legelején hogy ő írja ahogy én is hogy nem küldjük senkinek se tovább akkor nem értem.
2013. okt. 8. 12:02
5/6 anonim válasza:
Önszántadból küldted neki, viszont nem járultál hozzá, hogy publikussá tegye. Nyugodtan feljelentheted, egy hozzáértő ügyész sokat kihozhat ebből.
Egyébként meg mi a bánatnak küldesz akt fotókat magadról? Erkölcsösségről nem tanultál soha?
6/6 A kérdező kommentje:
Ő is küldött és konkrétan már jártunk is.. Visszafordítani nem tudom már. viszont Tanultam ebből.
2013. okt. 8. 14:34
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!