Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ügyviteli titkár szakmával...

Ügyviteli titkár szakmával hol lehet elhelyezkedni még?

Figyelt kérdés

Tudom hogy polgármesteri hivatalban el lehet, de pl az okmányirodában is? Vagy munkaügyi központban is? Orvosírnoknak el lehet vele helyezkedni?

Az álláshirdetéseket amiket néztem a legtöbb titkári álláshoz egyetemi végzettséget kérnek.

Akinek ez a szakmája hol helyezkedett el vele?

jan. 5. 23:41
 1/2 anonim ***** válasza:

Amikor pár éve orvosirnoknak jelentkeztem, csak érettségit, meg tízujjas gépelni tudást vártak el hozzá, amit egy próbamunka keretébe le is teszteltek (patológiai osztályra kerestek, hallás után diktafonról egy boncolási részletet hallgatva a patológus által mondott szöveget gépelni wordbe).

(Nem vettek fel, mivel nagyfokú rövidlàtóként kértem had nagyíthassam a monitor felbontását vagy a word lapnézetét amíg gépelek mert úgy látom csak. Nem engedték mert ne legyen el piszkálva, inkább akkor nem kellek köszönik)

jan. 8. 18:02
 2/2 A kérdező kommentje:
Azért az elég gáz hogy azért nem vettek fel mert fel szeretted volna nagyítani a wordot, miért nem a szakmai tudást nézik vagy azt hogy gyorsan gépelsz e? Nem is értem
jan. 13. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!