16 évesen tartózkodhatom az utcán éjszaka?
Sziasztok.
Sok mindent hallottam...
Ha 16 évesen 2-3 man sétálunk,vagy csak leülünk egy buszmegállóba pl hajnal 1 körül, azért megbüntethetnek?
Magyar származású, normálisan tisztán öltözködve,láthatóan nem lopni indultunk nem iszunk stb...
ÉS persze van nálunk igazoló okirat.
Ilyenkor mit tehet a rendőr? Bevihet minket?
Illetve, a dohányzással jelenleg mi a helyzet? Ha pl én "szabályosan" nem iskolánál parkban buszmegállóban dohányzom, azért mit tehetnek?
16F
Tartózkodhatsz kint éjjel, nincs kijárási tilalom.
A dohányzással az a helyzet, hogy büdös lesz a szád tőle. Inkább ne, ritka undorító szokás. Majd te is rájössz erre pár év múlva, de addigra már függő leszel és igen szar lesz leszokni. Én szóltam :)
Te nem... Hol halottad, hogy fiatalkorúaknak kijárási tilalom van- volt- vagy lesz érvényben?
Amúgy elképzelem, ahogy elhívod a magyar származású normálisan öltözködő haverjaidat, nem lopni, hanem csak sétálni,vagy leülni egy buszmegállóbaN.
Igen légyszíves képzeld el, hogy a fiataloknak nincs pénzük/lehetőségük szórakozni menni/nincs lehetőségük mert ki vannak tiltva... :)
Képzeld nem mindenki múlt el 18 és van 10-15 ezre egy estére :) Ez a többség :)
Igen, láthatóan... Nem tudom mit pökhendizel te senki mert szerintem nincs mire...
Igen képzeld el, hogy normálisan tisztán felöltözve nem zsákkal, erővágóval,fűrésszel, a kezünkben...
De látom ez a gyk tele van trollokkal akik nagy részben munkanélküliek és itt élik ki a vágyaikat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!