Jucus27 kérdése:
Miért vagyis mire fizetem a kommunális és a gépjármű adót, mit kapok én ezért a pénzért? Mert az oké hogy nekem be kell fizetni az önkormányzathoz, de ők mire költik?
Figyelt kérdés
2014. júl. 17. 06:45
1/6 anonim válasza:
AZ önkormányzati költségvetésbe megy, nem célzott felhasználásra.
Útépítéstől kezdve a prémiumon át az önkormányzati fenntartású intézményeken át az esetleges kedvezményekig (fördő-kedvezmény helyi lakosoknak pl.).
2/6 anonim válasza:
Nálunk azért, hogy a városközpontot pár évente felújítsák, és a Városházán legyen díszvilágítás.
A külső kerületekben pedig sárosak az utcák, és közvilágítás is gyatra.
3/6 anonim válasza:
Az adoert cserebe nem jar semmi, ellentetben az illetekkel. Pusztan az allami beveteleket noveli, hogy legyen mibol Felcsuton milliardos stadiont epiteni.
4/6 anonim válasza:
Csupán-legyen miből a vezetésnek minél többet lopni!
5/6 anonim válasza:
Azok az utcák, amelyek nem főútvonalak és nincs rajtuk tömegközlekedés, az nem fővárosi vagy megyei kezelés alatt álnak, hanem helyi. 1 nm aszfaltozás bruttó cirka 10.000 ft terveztetéssel, régi feltörésével, alapozással, szegélykővel, mindennel. Az iparűzési adó kevés lehet, ha nincsenek nagy bevételű cégek a környéken. Lásd vidéki kisfalu 50%-os munkanélküliséggel 5 kisválallkozóval, 0 céggel.
6/6 anonim válasza:
Védelmi pénz. A kommunális adó meg ugye maga az ingatlanadó, csak ilyen szégyenlősen nevezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!