Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Klímaberendezést szereltettünk...

Klímaberendezést szereltettünk fel. Leszereltetheti- e velünk a lakásszövetkezet?

Figyelt kérdés

Felszereltettük, mert ahonnan költöztünk ott volt onnan szereltettük át. Mielőtt ez megtörtént kértük a lakászszövetkezet hozzájárulását, amit meg is kaptunk. Egy feltétel nem teljesült nincs építési fennmaradási engedélyünk, mert a papírjaink elvesztek valahol. most kaptunk egy értesítést, hogy mivel nem kértünk engedélyt a lakász szövetkezettől leszereltetik 15 napon belül a mi költségünk re. De hát engedélyezték. S nem kell hozzá építési engedély. S mivel folyamatban volt az ügyünk és közben hozták meg az új törvényt ráadásul nem találják a papírjainkat nem értem mit akar a lakásszövetkezet. Eleget kell tegyek az értesítésnek?

Szóval tavaly szereltettük fel, aztán jöttek,hogy engedély? Senkinek nincs a házban teszem hozzá. Elindítottuk a kérelmezést, aztán telefonos érdeklődésre azt mondták nincsenek meg a papírok, meg egyébként is január van már nem építési engedély köteles a klíma. Ha van a lakásszövetkezettől engedélyünk nem lehet gond. Most meg kapom a levelet ami arra hivatkozik nincs engedély kérve a lakszövtől. Pedig nekem meg van az írásos engedély.

2008. aug. 1. 19:07
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Fennmaradási engedélyt csak akkor kellene kérnem ha építési engedély köles lenne. De még be sem kell jelentsem az építési hatóságon,hogy felszereltetem.

Egyébként mint kiderült kampány célja van a dolognak. Párt tag a vezér és most újra választás van, jó fiú akar lenni.

De persze nem csinálunk semmit.

2008. aug. 11. 19:48
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem tudnatok azt a nyomorult klimat olyan helyre felszereltetni, ahol nem latszik? A szövetkezet egyebkent ott tud betartani, ahol a közös kepviselö akarja! Legjobb, ha az önkormanyzat epitesi hatosaganal erdeklödsz s irasban kered a valaszt!
2009. febr. 19. 22:48
 13/13 A kérdező kommentje:

A klíma fent maradt látható helyen. Sem teraszunk sem semmink ahová dughatnánk. Hiszen szélső lakás vagyunk. Elődről utca oldalról utca, hátulról utcafront. Tehát esélyem sem lenne eldugni. Még fa sincs előttünk ,mert zavarta a küldötte,hogy árnyékolja az ablakát az öreg platán és kivágatta még évekkel ezelőtt.

Végig jártuk az összes fórumot, írtam egy levelet a lakásszövetkezetnek,hogy indokolja meg miért szereljem le,mert,hogy korábban engedélyezte. Ez a levél még a nyáron elment és azóta sem kaptam választ rá.

Mint utóbb kiderül a küldöttünk elment panaszkodni a helyi képviselőhöz is. Ő meg elhajtotta, mivel tárgytalan a panasza. Egyébként a városban az országban kb milliónyi klíma van hasonló mód felszerelve. Nem hiszen,hogy foglalkoznának vele.

2009. febr. 20. 08:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!