Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit tehet a NAV ha rendszerese...

Mit tehet a NAV ha rendszeresen sok pénz veszek le Bet365 ről és rájön erre?

Figyelt kérdés
Havi szinten 200-300k forint közt szedek le a Bet365 sportfogadó oldalról.Ha a NAV rám száll akkor lehet ebből valami problémám?

2014. jún. 29. 08:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
33%

Amennyire emlékszem, a szerencsejáték utáni jövedelem is adóköteles. Kétlem, hogy a Bet365 oldala adózna utána, tehát neked kéne bevallanod.

Amennyiben nem tetted meg, akkor az adócsalásnak számít, jópár év letöltendő jár érte.

Ha valóban érdekel, egy könyvelővel beszéld meg.

2014. jún. 29. 10:00
 2/12 anonim ***** válasza:
49%
Ha rendszeresen ennyit szedsz le, akkor rendszeresen még többet raksz fel, szóval szerintem nem száll rád miatta senki, de ezt hívják szerencsejáték függőségnek, értelmes embernél nem egészséges. :)
2014. jún. 29. 10:31
 3/12 anonim ***** válasza:
Gratulálhat neked.
2014. jún. 29. 11:13
 4/12 anonim ***** válasza:

Ha ennyit nyersz tisztán, egészségedre.

Azt még nem próbáltad, hogy virtuális kártyára is gyűjtöd a nyereményedet, és azon keresztül kedvedre költesz. Főleg hogy nem magyarországon megszerzett jövedelemről van szó.

2014. jún. 29. 11:52
 5/12 A kérdező kommentje:
Nem szeretem az ilyen virtuális kártyákat,azt szeretem ha készpénz van nálam :).Nem rakok fel pénzt,csak leszedek.Hogy tudom elintézni hogy adót vonjanak le ebből?Nincs egyenlőre kedvem börtönbe kerülni.
2014. jún. 29. 13:42
 6/12 anonim ***** válasza:

"Nem szeretem az ilyen virtuális kártyákat,azt szeretem ha készpénz van nálam"

hogy lehet valamit nem szeretni ha nem tudod mi az? csak mert ha tudnád mi az akkor azt is tudnád hogy lehet hozzá kártyát igényelni amiről aztán bármelyik ATM-ből kp-t vehetsz fel :D

2014. jún. 29. 14:03
 7/12 anonim ***** válasza:
ja és azt hozzáteszem a a NAV ezt nem látja mivel ugye ez nem is bank, csak félig meddig, ráadásul külföldi ;)
2014. jún. 29. 14:04
 8/12 A kérdező kommentje:
Olyan mint a Skrill,nem?
2014. jún. 29. 14:04
 9/12 anonim ***** válasza:

Pl olyan, mint az Entropay.

Épp neked találták ki.

2014. jún. 29. 15:09
 10/12 anonim válasza:
Elvileg lesz a kezemben egy hivatalos szakvélemény egy könyvelőtől nemsokára, ha gondolod megosztom:) Én is csak kifele utalok már, érdekelne, hogy hogyan játszol!
2014. aug. 13. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!