Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mikor küldenek majd ki újra...

Mikor küldenek majd ki újra közmunkára?

Figyelt kérdés
2013. novemberétől 2014. április 30-ig voltam közmunkán, most újra fht-n vagyok. Kb. mikorra számíthatok megint rá, hogy közmunkára küldenek?
2014. jún. 25. 21:07
 1/8 anonim ***** válasza:
bemész az önkormányzatnál és megkérdezed. engemet pl azért nem veszenk föl a faluba évek öta közmunkára mert utálnak a faluba sokan föleg a jegyzö
2014. jún. 25. 21:55
 2/8 A kérdező kommentje:
Én városban lakom. Nem fogok bemenni, úgysem tudnák megmondani szerintem vagy nem akarnák. Az érdekelne, hogy kb. mennyi idő után küldik ki újra az embereket.
2014. jún. 25. 21:56
 3/8 anonim ***** válasza:
Hát hogy városabn hogyan van aszt em tudom pontosan csak hogy nállunk hogyan müködik. Azért irtam h kérdezd meg mert változó nincs erre szabály. Sajnos többen szeretnének menni közmunkára mint amennyi helyet tudnak bisztositani ezért mindenképpen jó rajta maradni és utánajárni hogy mielöb fölvegyenek.
2014. jún. 25. 22:04
 4/8 anonim ***** válasza:
Amikor jelentkezel.
2014. jún. 26. 05:48
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha szeretnél újra menni, akkor járj a munkaügyi központ nyakára, 2 ismerősnek így sikerült.
2014. jún. 26. 11:56
 6/8 A kérdező kommentje:
Én nem szeretnék...azért kérdezem. :D
2014. jún. 26. 13:25
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha sok munkanélküli van a városban, akkor nem valószínű, hogy téged hamar küldenek megint. De még a közmunka is jobb, mint a semmi.
2014. jún. 27. 18:31
 8/8 A kérdező kommentje:
Kapom a 22.800-at...nem sok, de meg tudok belőle élni.
2014. jún. 27. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!