Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Joguk van közmunkara itelni?

Joguk van közmunkara itelni?

Figyelt kérdés
Csinaltam egy 500 euros kart (kb.150 000ft),amit masnap ki is fizettem,de meg is ügyeszsegre került az ügy,mivel nagy volt a kar.Volt egy olyan lehetöseg,hogy adomanyozok kb.200-300eurot iskolanak,gyermekotthonnak,vagy ilyesmi es akkor tiszta maradok nem kapok feltetelest sem,de ezt az ügyesz nem fogadta el.ugyhogy most,vagy felteteles,vagy közmunka.de,ha dolgozok,meghozza külföldön,hogy itelhetnek közmunkara?ezt nem ertem.

2014. febr. 7. 18:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

"de,ha dolgozok,meghozza külföldön,hogy itelhetnek közmunkara?"

Úgy hogy az adott ország törvényei rád is vonatkoznak, ha ott tartózkodol.

2014. febr. 7. 18:14
 2/12 A kérdező kommentje:
ok,de nem külföldön akarnak közmunkara itelni,hanem otthon.itelhetnek ugy valakit közmunkara,ha dolgozik?es nem,olyanokat szoktak közmunkara itelni,akik tartoznak az allamal szemben?
2014. febr. 7. 18:22
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
A kárt fizetted csak ki, amit okoztál. Mellette pedig külön büntetést róttak ki azért, hogy megtettél valamit, amit a törvény szerint nem lehetett volna. Mi lenne, ha a feltételest választanád? Végül is annál "csak" arra kell ügyelned, ne kövess el az ideje alatt büntethető dolgot.
2014. febr. 7. 18:49
 4/12 A kérdező kommentje:
en azt valasztanam,ha lehetne valasztani,csak az a baj,hogy az ügyesz fog ajanlani valmit,azaz,vagy közmunkat,vagy feltetelest,de,ha en nem fogadom el,amit ö ajanl,akkor birosagra kerül az ügy,amit mar muszaj elfogadnom.de a közmunkat ugy sem fogadhatom el,mert akkor lvesztem a munkahelyemet.mindegy,majd meglatom,remelem felteteles lesz belöle.
2014. febr. 7. 18:53
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

na ne !!!!!

nem biztos, hogy randalírozott,

lehet, hogy hullafáradtan vezetett hazafelé, hogy néha lássa a családját ...

2014. febr. 8. 21:15
 6/12 anonim ***** válasza:
47%

ezeknek hiába fizetsz, csak vérszemet kapnak

beszívnak az eljárásba, ameddig benne vagy, náluk csapódik ki a pénzed

kár volt fizetni

én is külföldön melózok, lóvét tőlem ezek nem látnak.

csomorikáim rajtunk élősködnek, el akarják lopni az eurónkat a szemetek

2014. febr. 9. 18:31
 7/12 A kérdező kommentje:
hat mar en is megbantam,hogy fizettem,mert igy is felteteles lesz,es amugy sem lett volna mas.no mindegy,ebböl is tanultam...
2014. febr. 9. 19:50
 8/12 anonim ***** válasza:
47%

ezeknek nem szabad elárulni, hogy mennyi pénzed van, mert ellopják.

nem bírjál elviselni, hogy valaki egyszerű kis magyarnak jól megy a sora, mert külföldön meggazdagszik. Úgy gondolják,, hogy neked csak annyi jár, amennyit itthon is kapnál, a többit el akarják lopni maguknak.

2014. febr. 10. 05:43
 9/12 anonim ***** válasza:
nem te vagy, aki Sopronban felmászott valahová és Schwewhaton dolgozol?
2014. febr. 10. 05:44
 10/12 A kérdező kommentje:
nem én vagyok :) én szlovakiai vagyok amugy...
2014. febr. 13. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!