Csinaltam egy 500 euros kart (kb.150 000ft),amit masnap ki is fizettem,de meg is ügyeszsegre került az ügy,mivel nagy volt a kar.Volt egy olyan lehetöseg,hogy adomanyozok kb.200-300eurot iskolanak,gyermekotthonnak,vagy ilyesmi es akkor tiszta maradok nem kapok feltetelest sem,de ezt az ügyesz nem fogadta el.ugyhogy most,vagy felteteles,vagy közmunka.de,ha dolgozok,meghozza külföldön,hogy itelhetnek közmunkara?ezt nem ertem.
Úgy hogy az adott ország törvényei rád is vonatkoznak, ha ott tartózkodol.
2014. febr. 7. 18:14
2/12 A kérdező kommentje:
ok,de nem külföldön akarnak közmunkara itelni,hanem otthon.itelhetnek ugy valakit közmunkara,ha dolgozik?es nem,olyanokat szoktak közmunkara itelni,akik tartoznak az allamal szemben?
2014. febr. 7. 18:22
3/12 anonim válasza:
A kárt fizetted csak ki, amit okoztál. Mellette pedig külön büntetést róttak ki azért, hogy megtettél valamit, amit a törvény szerint nem lehetett volna. Mi lenne, ha a feltételest választanád? Végül is annál "csak" arra kell ügyelned, ne kövess el az ideje alatt büntethető dolgot.
2014. febr. 7. 18:49
4/12 A kérdező kommentje:
en azt valasztanam,ha lehetne valasztani,csak az a baj,hogy az ügyesz fog ajanlani valmit,azaz,vagy közmunkat,vagy feltetelest,de,ha en nem fogadom el,amit ö ajanl,akkor birosagra kerül az ügy,amit mar muszaj elfogadnom.de a közmunkat ugy sem fogadhatom el,mert akkor lvesztem a munkahelyemet.mindegy,majd meglatom,remelem felteteles lesz belöle.
2014. febr. 7. 18:53
5/12 anonim válasza:
na ne !!!!!
nem biztos, hogy randalírozott,
lehet, hogy hullafáradtan vezetett hazafelé, hogy néha lássa a családját ...
2014. febr. 8. 21:15
6/12 anonim válasza:
ezeknek hiába fizetsz, csak vérszemet kapnak
beszívnak az eljárásba, ameddig benne vagy, náluk csapódik ki a pénzed
kár volt fizetni
én is külföldön melózok, lóvét tőlem ezek nem látnak.
csomorikáim rajtunk élősködnek, el akarják lopni az eurónkat a szemetek
2014. febr. 9. 18:31
7/12 A kérdező kommentje:
hat mar en is megbantam,hogy fizettem,mert igy is felteteles lesz,es amugy sem lett volna mas.no mindegy,ebböl is tanultam...
2014. febr. 9. 19:50
8/12 anonim válasza:
ezeknek nem szabad elárulni, hogy mennyi pénzed van, mert ellopják.
nem bírjál elviselni, hogy valaki egyszerű kis magyarnak jól megy a sora, mert külföldön meggazdagszik. Úgy gondolják,, hogy neked csak annyi jár, amennyit itthon is kapnál, a többit el akarják lopni maguknak.
2014. febr. 10. 05:43
9/12 anonim válasza:
nem te vagy, aki Sopronban felmászott valahová és Schwewhaton dolgozol?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!