Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Magyarországon, mikor fogja...

Magyarországon, mikor fogja az állam kötelezni a munkáltatókat, hogy börtönviselt embert is kell alkalmazniuk mindenféleképpen?

Figyelt kérdés

Amikor valakit hosszú évekre elzárnak, aztán kijön és nem kap munkát, ez nem g*ciség az emberrel szemben? Miért kell kirekeszteni? Vagy ennyi erővel számoljak le én is a munkahelyemről, és kezdjek el bűnözni mert úgy kifizetődőbb?

Ráadásul aki ölt embert nem is egyet, az 5 munkahelyből egyiktől sem kap visszajelzést? Ergo mehet a híd alá, vagy vissza a négy fal közé?

2014. jún. 21. 16:27
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

"és itt a sok buta válaszoló nem is gondolja, hogy az ő munkahelyén is van olyan akinek nem teljesen tiszta az erkölcsije vagy éppen anno nem volt az egy fiatalkori eldurvult verekedés miatt pl. De nyilván a főnök nem fogja elmondani miért tenné...

Akik embert öltek azokat nem támogatom!!!"

Javaslom olvas el mégegyszer a leírást!

"Ráadásul aki ölt embert nem is egyet, az 5 munkahelyből egyiktől sem kap visszajelzést?"

Az ilyenek engednék vissza az életfogytosokat is a társadalomba, pedig biztos nem ok nélkül kapták!

De persze mi vagyunk a "buták" igaz-e, hogy ezen kicsit elcsodálkozunk?

2014. jún. 23. 22:19
 22/22 anonim ***** válasza:
81%

Előző vagyok!

Te nem olvastad el rendesen! A kérdés nem az, hogy a gyilkosokat nem veszik fel sehova! Hanem a börtönviselt embert!!! Javaslom nézz utána mennyi minden miatt lehet börtönbe kerülni, nem tudhatod még hogyan alakul az életed/szeretteid élete!!! Aztán majd megváltozik a véleményed!

Szerintem az utolsó mondat a leírásban egy példa, én annak vettem, ami elég eltúzott ugyebár, ezért is írtam én is hogy a gyilkosokat én sem támogatnám, de gondolom a kérdező arra gondolt hogy esetleg aki gyilkolt és megbánta mert tudod van aki hirtelen felindulásból gyilkol pl féltékenység miatt gyakori, holott azelőtt egy talpig becsületes tisztesség ember volt, az amint kijön soha az életbe nem kap munkát így 99%-ban biztos, hogy újra bekerül. Sajnos ez egy ilyen körforgás! Tudom, nem kell írni, ő hibája... De ti meg nézzetek már magatokba, nem minden börtönviselt gyilkos és nem kell mindenkit elítélni!!!!

2014. jún. 24. 23:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!