A végrehajtó hogy találja meg az ember munkáltatóját?
Már egy ideje foglalkoztat a kérdés,most eszembe is jutott feltenni.
Hogy, hol jár utána az ember munkahelyének? Ki jogosult és mi alapján számára ilyen inforámciót nyújtani?
Nem az akérdés, hogy ki jogosult ilyen információt nyujtani, hanem az, hogy neki honnan van joga információt kérni.
Egyébként az adóhivatal nyilvántartásában látható, hogy ki fizet utánad adót, a TB nyilvántartásában pedig az látható, hogy ki fizeti a TB-t.
A végrehajtónak pedig bírósági felhatalmazása van ami alapján a munkátatód sem tehet semmit.
Köszi a választ.
Igen, tudom,hogy bírósági végzéses dolog a végrehajtás, nem behajtó,aki telefonon fenyegeti az embert :)
Aki feketén dolgozik,nem ad a közösbe egy petákot se,attól még a végrehajtó sem tud levonni semmit. Szép.
"Még mindig az a szent meggyőződésed, hogy az informatika korában nincs annyi adat bárkiről, ami alapján nem azonosítható"
Nem vagyok boldog ember és nincsenek tévhiteim. De ha nincs a nevemen semmi, nincs jövedelmem, hajtsál már be rajtam valamit! Ha bejössz a foglalni a putrimba kérek tőled egy ezrest kenyérre. És tudod mi a vicc? Még adni is fogsz. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!