Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A végrehajtó hogy találja meg...

A végrehajtó hogy találja meg az ember munkáltatóját?

Figyelt kérdés

Már egy ideje foglalkoztat a kérdés,most eszembe is jutott feltenni.

Hogy, hol jár utána az ember munkahelyének? Ki jogosult és mi alapján számára ilyen inforámciót nyújtani?

2014. jún. 20. 17:06
 1/7 anonim ***** válasza:
66%

Nem az akérdés, hogy ki jogosult ilyen információt nyujtani, hanem az, hogy neki honnan van joga információt kérni.

Egyébként az adóhivatal nyilvántartásában látható, hogy ki fizet utánad adót, a TB nyilvántartásában pedig az látható, hogy ki fizeti a TB-t.

A végrehajtónak pedig bírósági felhatalmazása van ami alapján a munkátatód sem tehet semmit.

2014. jún. 20. 17:19
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszi a választ.

Igen, tudom,hogy bírósági végzéses dolog a végrehajtás, nem behajtó,aki telefonon fenyegeti az embert :)

Aki feketén dolgozik,nem ad a közösbe egy petákot se,attól még a végrehajtó sem tud levonni semmit. Szép.

2014. jún. 20. 17:42
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Sehol. Nekem mikor tartozásom volt ügyeltem arra h a bejelentett lakcímemtől 150kmre lakjak, ne legyen a nevemen semmi és a munkaadóm ne jelentsen be. Nem tud megtalálni ezt garantálom.
2014. jún. 20. 18:01
 4/7 anonim ***** válasza:
73%
Kedves #3, te egy boldog ember vagy. Még mindig az a szent meggyőződésed, hogy az informatika korában nincs annyi adat bárkiről, ami alapján nem azonosítható. A helyzet valójában za, hogy bárki azonosítható, helye felkutatható. Az igazi kérdés az, áll-e érdekében valakinek ez a felkutatás. Ha tartozol egy százassal, nem fognak keresni, mert nem éri meg. Tartozzál egymilliárddal. Meg fognak találni. Megéri.
2014. jún. 20. 18:40
 5/7 anonim ***** válasza:
35%

"Még mindig az a szent meggyőződésed, hogy az informatika korában nincs annyi adat bárkiről, ami alapján nem azonosítható"

Nem vagyok boldog ember és nincsenek tévhiteim. De ha nincs a nevemen semmi, nincs jövedelmem, hajtsál már be rajtam valamit! Ha bejössz a foglalni a putrimba kérek tőled egy ezrest kenyérre. És tudod mi a vicc? Még adni is fogsz. xD

2014. jún. 20. 19:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Az OEP kiadja az adatokat.
2014. jún. 21. 16:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Az illetékes kormányhivatalt keresi fel hivatalból a végrehajtó, régebben OEP-nek hívták.
2014. aug. 24. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!