Közigazgatási szerv létrehozását lehet kérvényezni, igényelni?
Figyelt kérdés
2014. jún. 20. 08:48
1/5 anonim válasza:
Még hány embernek akarsz nullmunkára csillagászati fizetéseket adni?
2/5 A kérdező kommentje:
Nem erre gondolok. Szeretném, ha lenne papír és kupakgyűjtés jövőre is emiatt tettem fel a kérdést. Mert tudom hogy lehetne megmenteni. Az állam csak a felügyeleti szervet adná, a többi civil alapokon állna. Emiatt érdekelne
2014. jún. 20. 09:34
3/5 anonim válasza:
Az még rosszabb lenne... Úgy kapnának csillagászati összegeket, hogy még bele is pofáznak mindenbe...
Ne akarj magadnak rosszat.
4/5 anonim válasza:
Ezt inkább önkormányzati hatáskörbe kellene adni, menj be a polgármesteri hivatalodba.
Így sem új szervezet nem kell, sem egész országra kiterjedően nem kell új költségvetési szervet létrehozni...
5/5 A kérdező kommentje:
Akkor az is elég lenne, ha kiiktatnánk a közsszervet, ehelyett érdekképviselet jönne civil alapon létre, melynek referálnia kell egy kormányszervnek. Így a kormány is át tudja tekinteni, még sincs akkora többletköltség. Olyan mint az adóbevallás. Meg kell tenni. Az állam felé kell de mindenki maga csinálja vagy csináltatja meg. Önkormányzat nem elég mert nekem mindenhol az országban vannak pontjaim. Mindenkinek köszi a választ
2014. jún. 20. 11:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!