Megbüntetnek, ha 1 év után jelentkezem csak be az albérleti címemre?
Figyelt kérdés
Most lett aktuális a dolog és ahogy utánaolvastam, meglepve látom, hogy nemcsak lehetőség van tartózkodási helyként bejelenteni az albérleti címet, de egyenesen kötelességem is lett volna.
Ilyenkor megbüntet valaki? Írjunk inkább új szerződést, mintha most költöztem volna be, vagy ne aggódjak?
2014. jún. 18. 23:00
1/4 anonim válasza:
valahova eddig is be voltál jelentve állandóra így ez semmit nem jelent mondhatod, hogy bérelted de csak alkalmi szállásnak vagy csak úgy.... semmi közük hozzá
2/4 anonim válasza:
Nem fognak ezen fennakadni.
Az a ritka, ha a tulajdonos megengedi, hogy bejelentkezzen a bérlő.
Ha mégis kardoskodnának, mondd azt, "eddig nem engedte meg a tulaj".
De: ne aggódj...
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2014. jún. 19. 09:37
4/4 anonim válasza:
6 éve élek folyamatosan albérletekben és soha nem voltam bejelentve. Még rendőrök is igazoltattak és egy szót sem szóltak erre az egészre... Még mondták is, hogy nem jellemző az, hogy bejelentik az albérlőt a főbérlők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!