Szeretnék függetlenedni és saját országot alapítani. Mik a teendők?
Én is hatalmi célokat tűztem ki célul! Ezt csak azért közlöm, hogy fel tudjatok készülni a diktatúrára!
Elöször is! A falumban megnyerem a polgármesteri választásokat és függetlenedem az országtól! Hadsereget fogok felállítani a külön erre a célra kiképzett közmunkásokból, akikkel elöször is leigázom a szomszédos falukat és lakóikból kiválogatom a háremet, amit az én fennhatóságom alatt álló népem szabadon felhasználhat, a maradék söpredék pedig rabszolga sorsra lesz ítélve, sok különbséget nem vesznek észre, csak annyit, hogy meglesz a mindennapi kenyerük, a mostani állapottal ellentétben. Az új területfoglalásommal újabb közmunkásokat tudok kiképezni és elfogom foglalni kezdetben a mostani "országot" majd európát utánna a világ egyeduralkodójává fogok válni és belekezdek egy űrprogrammba, aminek célja a galaxis elfoglalása és nyugdíjas éveimet a külön erre a célra létrehozott nepszusz bolygón fogom leélni.
( egyelőre még nincs ágyasom és ágyam se, ezért szívesen elfogadom a felajánlásokat! /Ágyasnak csak bombanő* jelentkezzen/)
*Nekem már az is bombanő, akinek nincs szakálla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!