Fejbe rúgtam a matek tanárt. Mi lesz?
Figyelt kérdés
Viccesnek tűnik, de nem az. Egy kettes kellett volna ahhoz, hogy átmenjek. Meg is irtam de a tanár nem szeret, ezért nem adta meg. Amikor felállt tarkón rúgtam ő meg elájult. Van esély arra, hogy nem rúgnak ki?2014. jún. 1. 19:03
1/14 anonim válasza:
Azért azt már nem hiszem el, hogy ez az ország ide süllyed...? Van lejebb?
2/14 anonim válasza:
Te is rúgtál, téged is rúgnak.
Kifele.
3/14 anonim válasza:
Nemhogy kirúgnak, szerintem rendörségi ügy lesz belöle. Pár éve is megtörtént ugyan ez. Ismertem a srácot. Feljelentették, és persze kirúgták.
4/14 anonim válasza:
sztem kamu de ha feljelent komoly ügy lehet hiszen a tanár közfeladatot ellátó személy. :-)
5/14 anonim válasza:
Biztos, hogy kamu, provokatív a kérdés.
6/14 anonim válasza:
Akkor már tele lenne az összes híradó. Ne kamuzz.
7/14 anonim válasza:
Ha nem kamu a kérdés.
Valószínűleg kirúgnak és eljárást indítanak ellened.
Nem a tanár hibája, hogy nem adta meg a kettest, a te hibád, hogy nem kaptál ötöst.
Hogy rúgtál tarkón egy álló embert?
8/14 anonim válasza:
Régen tanulással lehetett jó jegyet szerezni. Ma már veréssel?
9/14 Nádasdy Ábrahám válasza:
"Régen tanulással lehetett jó jegyet szerezni. Ma már veréssel?"
Nem, rúgással...
10/14 Nádasdy Ábrahám válasza:
Kérdező, neked meg a jövőd a focizásban lesz, úgyis épül a sok stadion.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!