Van két zártkert egymás mellett. Elaásra ajánlották fel. (egyenként 800 m2) Én szeretnék építeni rá törvényesen egy épületet (48 m2). Összevonható a két telek? Hogy a két telek 3%-a legyen beépíthető?
Figyelt kérdés
Ha városhatáron belül van, akkor lehet, hogy 30%-a beépíthető? (nem adnak felvilágosítást...) Valamint hogy lehet belterületté nyilvánítani? (víz+villany elég?)2014. máj. 28. 22:26
1/2 anonim válasza:
Erre csak az Önkormányzat adhat választ. De általában a zártkertekre nem adnak építési engedélyt.
2/2 A kérdező kommentje:
Drága kettes. Tégy meg egy szivességet! Adok ásót, ásd el magad!
Az önkormányzatnál voltam bent, és azt mondták, hogy nem adnak felvilágosítást, mert nem az én területem. Igaz, helyrajzi számmal mentem, a konkrét telekre kérdeztem volna rá. És ha már Jobbikosozol, akkor csak úgy szólok, hogy a drága Fideszed miatt ilyen xar a helyzet, ugyanis a zártkert kategóriát megszüntette, és termőfölddé nyilvánította. Ebbe 2 épület van, de a városba 3 zártkert van, a másik kettőben minden 2.-on van. 2-3 éve még lehetett építeni. Most nem tudom, hogy mi hogy van.
2014. máj. 29. 07:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!