Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Szerintetek a tanár le lett...

Szerintetek a tanár le lett fizetve az olx-es reklámban?

Figyelt kérdés

Aki nem látta:

http://www.youtube.com/watch?v=m2ZTx3gdkoM

Szóval a végén egy nagy mosollyal biciklizik el, mint aki épp egy jó üzletet kötött.

Szerintetek?

2014. máj. 28. 07:35
 1/9 anonim ***** válasza:
93%

Én is éppen ezen gondolkodtam.

A való világban még cserélni sem szabad, nemhogy adni-venni a diákokkal.

Hab a tortán az alku az ötösért. :)

Már nem azért, pofás, de ha esetleg más népcsoportokat/foglalkozásokat/egyéb tulajdonságokat parodizálnának ki, őrjöngenének a reklám miatt, elég komolyan...

2014. máj. 28. 08:04
 2/9 anonim ***** válasza:
64%
Ez nem egy tanár hanem egy színész vagy statiszta. Nagyon jó kommentek vannak a video alatt!
2014. máj. 28. 08:39
 3/9 anonim ***** válasza:
74%
Azt hittem színész..
2014. máj. 28. 08:56
 4/9 H.Orsolya válasza:
75%

[link]

Én mondjuk elsőre jót mosolyogtam az srác mondatán, de nem gondoltam semmi rosszra. Csak jó pofa volt, és eszembe se jutott, hogy ez A valóságba így történhet.

2014. máj. 28. 09:02
 5/9 anonim ***** válasza:
53%
Reklámfilm. Színészekkel, megfelelő statisztákkal.
2014. máj. 28. 09:16
 6/9 anonim ***** válasza:
40%

A reklámban szereplő mindkét figura színész. Baradlay nem tanár, Kerekes pedig nem diák. A szövege sem "megváltó, korszakalkotó" satöbbi, mert ez az "itt egy ötössel kevesebb, ott egy ötössel több" szöveg már a rendszerváltás előtt is létezett, sokan ismerik.

Ettől függetlenül egy jó reklám, azt a fajta kritikát, amit kapott, nem érdemli meg.

[link]

2014. máj. 28. 09:19
 7/9 anonim ***** válasza:
Fiktív, megírt és eljátszott történet. Felhasználtak egy közmondást, ami vsz akkor keletkezett, amikor a "ötös" még 500 forintot jelentett, azóta is ismert. Ezzel az erővel háborogjanak a cipészek, a szabók, mert neki lyukas a nadrágjuk, vagy a cipőjük. Meg a kőműves, az ács, a részeges takács.
2014. máj. 28. 11:03
 8/9 A kérdező kommentje:

hát b+ nem gondoltam, hogy lesz olyan aki hozzáírja a kommentekhez, hogy színészek játsszák...

Ki is írtam, hogy reklám.

Aki értelmesen tudott válaszolni annak köszönöm.

2014. máj. 28. 11:56
 9/9 anonim ***** válasza:

A kérdező kommentje:

"Szerintetek a tanár le lett fizetve az olx-es reklámban?"

Ebben az esetben viszont nincsen értelme a kérdésednek. Nyilván nem "lett" lefizetve a tanár, mivel

1: nem tanár

2: semmiféle utalás nincsen rá, hogy valóban ötöst adott az "ötösért" cserébe.

2014. máj. 28. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!