Szerintetek a tanár le lett fizetve az olx-es reklámban?
Aki nem látta:
http://www.youtube.com/watch?v=m2ZTx3gdkoM
Szóval a végén egy nagy mosollyal biciklizik el, mint aki épp egy jó üzletet kötött.
Szerintetek?
Én is éppen ezen gondolkodtam.
A való világban még cserélni sem szabad, nemhogy adni-venni a diákokkal.
Hab a tortán az alku az ötösért. :)
Már nem azért, pofás, de ha esetleg más népcsoportokat/foglalkozásokat/egyéb tulajdonságokat parodizálnának ki, őrjöngenének a reklám miatt, elég komolyan...
Én mondjuk elsőre jót mosolyogtam az srác mondatán, de nem gondoltam semmi rosszra. Csak jó pofa volt, és eszembe se jutott, hogy ez A valóságba így történhet.
A reklámban szereplő mindkét figura színész. Baradlay nem tanár, Kerekes pedig nem diák. A szövege sem "megváltó, korszakalkotó" satöbbi, mert ez az "itt egy ötössel kevesebb, ott egy ötössel több" szöveg már a rendszerváltás előtt is létezett, sokan ismerik.
Ettől függetlenül egy jó reklám, azt a fajta kritikát, amit kapott, nem érdemli meg.
hát b+ nem gondoltam, hogy lesz olyan aki hozzáírja a kommentekhez, hogy színészek játsszák...
Ki is írtam, hogy reklám.
Aki értelmesen tudott válaszolni annak köszönöm.
A kérdező kommentje:
"Szerintetek a tanár le lett fizetve az olx-es reklámban?"
Ebben az esetben viszont nincsen értelme a kérdésednek. Nyilván nem "lett" lefizetve a tanár, mivel
1: nem tanár
2: semmiféle utalás nincsen rá, hogy valóban ötöst adott az "ötösért" cserébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!