Rákényszeríthet a munkáltatóm a kirándulásra?
A munkavállaló KIVÉTELESEN 7 munkanap tekintetében választhat időpontot a szabadság kiadására. A kívánságot 15 nappal előtte kell bejelenteni. Amúgy a szabadsággal a munkáltató rendelkezik, az időpontját neki is 15 nappal előre be kell jelenteni.
A munkavállaló javára adhat engedményeket a munkáltató, de nem kötelező.
1: cseréljünk már. Engem szabadságra sem engednek sokszor a 12 órámban és semmire nem jut időm. Bezzeg ha engem "kényszerítenének" túrázni, hidd el, mennék. Meg még rajtam kívül több ezren, akik ezt nem engedhetik meg maguknak.
2: nem tehet semmit ha otthon maradsz, de utána minden különösebb ok nélkül kirúghat vagy ha jó kedve van akkor megvárja a szerződés lejártát.
Az ég adta világon semmit sem fogtál fel az egészből. Akkor meg minek szólsz bele? Itt munkajogról van szó, meg zsarolásról.
Én kedves ecsém az ijet le szoktam rendezni jó gyorsan. Mondom a parasztnak, hónap szabin vagyok. Aszongya nem mehecc szabira! Na mondom akkor egyetlen lehetőséged van köcsög, írsz egy igazolatlant!
Hahahaha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!